به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، علی شریفی، رییس کمیته علمی مسابقات در نشست المپیاد جهانی کامپیوتر 2017 گفت: روند طراحی سوالات اینگونه است هر فردی که مدال آور المپیادهای گذشته است سوالاتی را پیشنهاد می دهد. 15 تا 25 سوال که توسط کمیته علمی که متشکل از 15 نفر از المپیادآوران ایران هستند، انتخاب می کند.
وی تصریح کرد: اعضای کمیته بین المللی نیز از 16 مسئله 9 مسئله را به عنوان پرسش انتخاب که 6 مسئله اصلی و 3 مسئله ذخیره است.
شریفی خاطرنشان کرد: در روند برگزاری علمی این المپیاد دانشآموزان مستعد طی چند مرحله انتخاب می شوند. در مرحله نخست سوالات به صورت تستی و دانش آموزان سال دوم و متوسطه که حدود 10 هزار نفر بودند، امتحان دادند که این سوالات خلاقانه و معماگونه بود که نیازی به کامپیوتر نداشتند.
رییس کمیته علمی المپیاد جهانی بیان کرد: مسئله دوم به صورت تشریحی با یک هزار نفر از افراد منتخب مرحله اول برگزار شد و مرحله سوم نیز که شامل برنامهنویسی کامپیوتر بود با حضور 40 نفر از منتخبان برگزار شد و آنان به مدرسه تابستانی المپیاد راه یافتند. افراد صاحب مدال طلای مرحله کشوری وارد مرحله آموزش زمستانی شدند و 9 ماه نیز آموزش را پشت سر گذاشتند و در پایان 4 نفر به عنوان اعضای تیم المپیاد جهانی کامپیوتر ایران اعزام شدند.
به گفته شریفی، با ایران تعداد 85 کشور از سراسر دنیا در قالب تیمهای چهارنفره در این مسابقات حضور خواهند یافت.
نظر شما