به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، احمدی بافنده، مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران امروز در حاشیه افتتاح دهمین خانه مادر و کودک در ایستگاه ولیعصر گفت: بزرگترین کم لطفی ما به جامعه این است که مردان ما به دلیل درآمد کم نمی توانند از پس مسئولیت سنگین زندگی برآیند لذا زنان ما به اجبار به دلیل وجود همین مسایل و مشکلات در زندگی مجبور به کار کردن در بیرون از منزل می شوند.
وی با انتقاد از برابری ساعت کار خانم ها با آقایان بیان کرد: حتی مزایای شغلی زنان از مردان کمتر است لذا باید تدابیری اندیشیده شود تا زنانی که در پست های بالای مدیریتی قرار دارند مسئله برابری ساعت کار زنان با مردان را به گوش مسئولان مربوطه برسانند تا در این زمینه چاره ای اتخاذ شود، این یک کم لطفی بزرگ به جامعه محسوب می شود.
احمدی بافنده با بیان اینکه بزرگترین تهدید جامعه ما عدم ازدواج و افزایش سن ازدواج جوانان می باشد، افزود: این مسایل به دلیل این است که شرایط لازم برای این امر فراهم نیست و بعد از ازدواج هم زنان بچه دار شدن را یک تهدید برای خود می دانند و می گویند فرصت شغلی شان با بچه دار شدن از بین خواهد رفت. اینها مسایل و مشکلاتی است که باید به صورت ریشه ای به آن پرداخته شود.
مدیرعامل شرکت متروی تهران با اشاره به راه اندازی اتاق مادر و کودک برای زنان شاغل اظهار کرد: از زمانی که بنده به مترو آمدم یکی از مباحثی که پیگیری کردیم این بود که در ایستگاه ها به ویژه ایستگاه های مبدأ مانند ایستگاه میدان قدس و ایستگاه آزادگان مهدکودک احداث کنیم که هم زنان شاغل شرکت خودمان و هم زنان شاغل دیگری که از طریق مترو تردد می کنند فرزندان خود را در این مهدکودک ها بگذارند منتهی مشکل ما این است که هیچ اختیاری در روی زمین نداریم ولی یکی از بهترین جاها برای مادران شاغل جهت نگهداری فرزندان شیرخواره شان ورودی ایستگاه های مترو است.
احمدی بافنده با بیان اینکه در نظر داریم اتاق مادر و کودک را در تمام ایستگاههای پرتردد راهاندازی کنیم تصریح کرد: در این اتاق وسایل مختلفی همچون امکان شستشو و نظافت کودکان، گرم کردن شیر و غذای کودکان و همچنین محل خواب و استراحت کودکان در نظر گرفته شده است و مادرانی که از این میدان پرتردد عبور میکنند، میتوانند از خدمات این اتاق بهره ببرند.
وی در ادامه افزود: اگر ما بتوانیم در اطراف ورودی های مترو ملک هایی را خریداری کنیم و آنجا را بر اساس استاندارد سازمان بهزیستی تبدیل به مهد کودک استاندارد کنیم می توانیم بهترین خدمت را به جامعه زنان شاغل کنیم.
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران بیان کرد: اگر ما به فکر سالن هایی برای بچه های شیرخواره نباشیم جامعه ما روز به روز پیرتر می شود و این مسئله برای رشد جمعیت کشور شیعه ای مانند ما بسیار خطرناک است لذا اگر به همین صورت پیش رویم جمعیت تنها جامعه شیعه جهان به یک دوم خواهد رسید.
وی تصریح کرد: یکی از معضلاتی که در چند روز اخیر در اتحادیه اروپا مطرح کردند این بود که جایی برای زنان بچه دار در محیط عمومی پیش بینی نکردند و این جزو اختیارات شهرداری تهران در دوره صدارت دکتر قالیباف است که این امر را در مترو و بعضی از پایانه های اتوبوسرانی اجرایی کرده است.
احمدی بافنده اظهار کرد: از همه اسپانسرها طلب کمک و یاری می جوییم و هر جایی از ایستگاه ها که برای افتتاح خانه مادر و کودک و مهدکودک مناسب باشد نهایت تلاش خود را خواهیم کرد .
وی ضمن تبریک دهه کرامت و روز میلاد باسعادت حضرت معصومه (س) نیز گفت: این روز بهانه ای برای حمایت از زنان و بیان مسایل و مشکلات آنها می باشد.
وی با بیان اینکه 50 الی 60 درصد از دانشجویان جامعه ما را زنان تشکیل می دهند، افزود: ولی متاسفانه جامعه ما مردانه اداره می شود و این مسئله برای ما حسن نیست، حتما باید شغل آقایان مناسب تر شود ولی خانم ها نباید از حضور اجتماعی شان محروم شوند. ما از خطبه های حضرت زینب (س) در پیشگاه خلافت اموی یاد می کنیم پس ما به خانم ها اجازه می دهیم از ائمه معصومین در جمع دفاع کنند. صحبت کردن و حماسه درست کردن زنان در دین مبین اسلام منع نشده است.
احمدی بافنده بیان کرد: لذا این جای خوشحالی دارد که مذهب تشیع نسبت به خانم ها توجه ویژه ای دارد در حالی که سلفی های عربستان توجه زیادی به قشر زنان ندارند.
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران تصریح کرد: شاید مظلوم تر از همه بانوان دین مبین اسلام حضرت نرگس(س) باشد. زنان ما می توانند و اگر می خواهند زن و مرد عاشق را به تصویر بکشند خاطرات حضرت نرگس (س) و امام حسن عسکری(ع) را بخوانند، ما در تاریخ کمتر زنی را داریم که به خاطر عشق حاضر به اسارت می شود، اینها الگوهای خوبی برای زنان ما محسوب می شوند که باید از آنها استفاده کنند.
نظر شما