به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان،محمدباقر الفت امروز(8مرداد) در همایش «حمایت پیشگیرانه قضایی از اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» با بیان اینکه قوا در نظام جمهوری اسلامی همواره با وجود استقلال در مشکلات درد مشترک دارند گفت: رفع مشکلات اقتصادی کشور و تحقیر دشمنان نظام با اجرای دقیق منویات رهبر انقلاب با اجرای دقیق اقتصاد مقاومتی از اهداف سران نظام است.
وی ابراز داشت: باید با تحقق کامل اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبری تحریمکنندگان کشورمان را تحقیر کرد.
قوه قضائیه به دنبال تغییر فرهنگ و رفتارهای ناصحیح است
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، با اشاره به قرار گرفتن قوه قضاییه در کنار واحدهای صنعتی و تولیدی برای افزایش رونق تولید با وسیله نظارت های دقیق و منسجم، در راستای جلوگیری از فسادهای اداری و فساد اقتصادی اظهارداشت: قوه قضائیه به دنبال تغییر فرهنگ و رفتارهای ناصحیح است که برای کشور و افراد سرمایهگذار سودآوری ندارد.
الفت، با بیان اینکه پیشگیری از وقوع جرم در سه بعد فرهنگی و اجتماعی، قضایی و انتظامی صورت می گیرد که از بروز ناهنجاریها جلوگیری می کند، اضافه کرد: پیشگیری اولیه یا همان فرهنگی مهمترین نوع پیشگیری است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: ایران اسلامی همواره با تکیه بر وحدت برای رفع مشکلات اقتصادی تلاش کرده است و قوه قضاییه در کنار دولت و فعالان اقتصادی برای رفع مشکلات کشور ایستاده است.
وی با بیان اینکه تذکرات و توصیه های شرعی دستگاه قضا نسبت به تولید در حوزه اقتصاد مقاومتی، مسیری اطمینان بخش خواهد بود اظهارامیدواری کرد: با قدم های محکم در راه رسالت های اقتصاد مقاومتی، مد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی گام برداریم.
تولید به هر قیمتی ملاک نیست
الفت، با بیان اینکه تحقق اقتصادی مقاومتی بدون رعایت موازین شرعی محقق نمی شود، گفت: امروز تولید به هر قیمتی ملاک نیست لذا باید موازین شرعی در آن رعایت شود.
وي با بيان اينكه قوه قضائيه از سرمايه گذاري مشروع حمايت ميكند، افزود: ارادهي كلي در قوه قضائيه حمایت از سرمايهگذاران بوده، اما مشكل اصلي اين است كه متأسفانه، تعريف روشني از سرمايهگذار و سرمايه گذاري در كشور وجود ندارد.
الفت، از تهيه يك طرح حمايت از فعالان اقتصادي و سرمايهگذاران در معاونت پيشگيري از قوه قضائيه خبر داد و گفت: اين طرح در آينده نزديك به رئيس قوه قضائيه ارائه ميشود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، با اشاره به اینکه قانون یکی از شاخص های این فرهنگ است که توصیه هایی به تجار و تولیدکنندگان دارد، بیان کرد: افزایش سرمایه از طریق جذب مشارکت بخش خصوصی، پرهیز از دریافت سرمایه از بانک و همچنین انتخاب بهترین قالب برای تاسیس و اداره شرکت از توصیه های قانونی است تا سرمایه گذار و تولید کننده کمتر دچار چالش شود.
وی در کنار هم بودن بانک ها، سرمایه گذاران و تولیدکنندگان را یک فرهنگ دانست و گفت: ارتقای آگاهی های حقوقی سرمایه گذاران و تولیدکنندگان نیازمند ارائه آموزش از سوی قوه قضاییه است.
اجرای دقیق منویات رهبر انقلاب در بحث اقتصاد مقاومتی، دشمنان نظام را ناامید می کند
الفت، با اشاره به اینکه دستگاه قضایی برای همراهی و همسویی با اقتصاد مقاومتی باید قضات کیفی را در بخش قراردادها به کار بگیرند، بیان کرد: رسیدگی به دعاوی تجارت و صنعت باید در دادگاه های اختصاصی با قضات، کارشناسان متبحر و متخصص رسیدگی شود تا عدالت در بالاترین حد ممکن اجرا شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، با بیان این مطلب که موج جدیدی از تحریم کشور در راه است و این تحریم های آثاری دارد، باید با اجرای دقیق منویات رهبر انقلاب در بحث اقتصاد مقاومتی، دشمنان نظام را ناامید کردتاکید داشت: باید از تحریم های گذشته درس گرفت و اقتصاد داخلی را قوی کرد و این رویکرد یک تفکر بازدارنده منسجم برای به چالش کشیدن تحریم های کشور است.
وی با بیان اینکه قبل از وقوع تحریم ها باید از بروز این رفتارهای خباثت آلود جلوگیری کرد، افزود: ایران اسلامی مقتدرانه و با توجه به منویات رهبر انقلاب برای روند افزایش فعالیت واحدهای صنعتی و تولیدی اقدام می کند.
الفت، افزود: اگر در برابر تحریم های دشمنان نظام خود را قوی نکنیم در بخش های مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی و فرهنگی ضربه می خوریم و باید با رویکردی حکیمانه نگذاریم که دشمنان با منش تحریمی با ایران روبرو شوند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، صدور احکام بازدارنده و جلوگیری از تعدد جرم از اهداف اساسی معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضاییه برشمردو گفت: از همان ابتدا نباید این مشکلات صنعتی و کاغذبازی های اداری به وجود می آمد که اکنون به دنبال علاج بگردیم.
استاندارد در کشور ما حکومتی و دولتی است
وی درخصوص راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی در بستر حمایت های قضایی، گفت: کمیته حمایت در استانها باید در سه سطح برای شرکت های موفق، شرکت های در مسیر موفقیت، و شرکت های متوقف شده، کارگروه های جداگانه ای را داشته باشند.
الفت، مشارکت طلبیدن دیگران نیازمند ثابت شدن توانایی مدیریت دانست وگفت: اگر مدیر یک شرکت سودآوری را تضمین کند قطعا مشارکت بیشتر خواهد شد.
وی به دنبال وام بودن را ضعف مدیریتی عنوان کردو با انتقاد از تاسیس شرکت توسط هر فردی در سطح کشور افزود: متاسفانه این شرایط موجب شده هر فردی که سواد مربوط به تجارت را ندارد و اهلیت او احراز نشده اقدام به تاسیس شرکت کند که این امر پس از مدتی باعث ورشکستگی و به هم ریختن فضای کارگری و ایجاد تزلزل در امنیت شغلی می شود.
الفت، تصریح کرد: بالارفتن استانداردها آنقدر مهم است که در دنیا شرکت های خصوصی در این حوزه بصورت تخصصی کار می کند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، با بیان اینکه استاندارد در کشور ما حکومتی و دولتی است و با استانداردهای واقعی فاصله دارد، گفت: دولت به دنبال تولید کننده می رود تا او را مجاب به رعایت اصول استاندارد ملی وبین المللی کند، این در حالی است که در کشور های توسعه یافته تولید کنندگان خود مراجعه و خواهش می کنند که تائیدیه استاندارد بگیرند.
نظر شما