تاسیس کانون فرهنگی هنری، فرهنگی‌ترین کار برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان است

خبرگزاری شبستان: مدیر کانون فرهنگی هنری شهید آوینی گفت: تاسیس کانون‌های فرهنگی هنری در قلب مساجد از فرهنگی‌ترین فعالیت‌ها در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان تهران؛ سونیا فتح الله‌پور افشاری مدیر کانون فرهنگی هنری شهید آوینی می باشد که به تازگی فعالیت خود را با این کانون تازه تاسیس و نوپا شروع کرده است. هر چند از فعالیت‌های سونیا فتح الله پور افشاری و تاسیس کانون شهید آوینی زمانی بیش از 6 ماه نمی گذرد اما فعالیت های مدیر کانون شهید آوینی نشان از سطح بالای این کانون تازه نفس در جهت بی نیازی جوانان و نوجوانان محله شهرک ولیعصر منطقه 18 تهران از تفریحات ناسالم دارد. تفریحات ناسالمی همچون فضای مجازی که اگر بی اعتنا از کنارش عبور کنیم آینده تیره و تاریکی را برای جوانان و نوجوانان خواهد داشت.

به همین بهانه مصاحبه‌ای را با سونیا فتح الله پور افشاری، مدیر کانون شهید آوینی برای معرفی هر چه بیشتر این کانون و فعالیت‌هایش انجام داده ایم که در ذیل می خوانید؛

 

ضمن معرفی خودتان بفرمایید کانون شهید آوینی در کجا و از چه زمانی فعالیت خود را آغاز کرد؟

سونیا فتح الله پور افشاری متولد 1369 دارای تحصیلات سطح یک حوزوی می باشم. کانون فرهنگی هنری شهید آوینی در مسجد امام سجاد(ع)، محله شهرک ولیعصر  منطقه 18 تهران واقع شده است. این کانون از اسفند سال 95 فعالیت خود را به طور رسمی آغاز کرده و بنده نیز بعنوان مدیر کانون فعالیت خود را در این کانون شروع کردم و در تیر ماه امسال حکم مدیر کانون شهید آوینی به بنده ابلاغ شد.

 

در خصوص فعالیت‌های کانون فرهنگی هنری شهید آوینی از زمانی که تاسیس شد توضیح دهید؟

کانون شهید آوینی در ابتدای تاسیس فعالیت خود را در زمینه‌های دینی و مذهبی با ایجاد کلاس‌های قرآنی و احکام آغاز کرد و اکنون که 6 ماه از تاسیس این کانون می گذرد در زمینه‌های مختلف از جمله کلاس های آموزشی، برنامه های معنوی، مذهبی، تفریحی و ورزشی فعالیت های بسیاری داشته است.

 

با توجه به اینکه در ایام تابستان و اوقات فراغت قرار دارید کانون شیهد آوینی در این زمینه چه کارهای انجام داده است؟

برای اوقات فراغت اعضای کانون شهید آوینی در تابستان کلاس‌های متعددی در زمینه‌های مختلف داشته و در کنار آن نیز فعالیت های هنری، ورزشی، تفریحی، اردوهای زیارتی و سیاحتی، انجام مسابقات در زمینه های نقاشی، طراحی، وزرشی را قرار داده ایم.

در بخش کلاس های مذهبی و احکام، تشکیل کلاس های حفظ قرآن، تجوید، روخوانی و روانخونی را برای علاقه‌مندان در نظر گرفته ایم.

 

 

در بخش اردوها زیارتی، سیاحتی و تفریحی اردوی قم، جمکران و حرم شاه عبدالعظیم حسنی را داریم که در طول سال نیز تدوام دارد.

 

 

در بخش ورزش نیز فعالیت های بسیار خوبی صورت گرفته است که می توان به کلاس های آموزشی والیبال، تنیس روی میز و کوهنوردی اشاره کرد که مسابقاتی نیز در این رشته ها برای علاقه‌مندان ترتیب داده می شود.

 

 

در بخش هنر نیز کلاس‌های نقاشی و طراحی را داریم که مخصوص نوجوانان بالای 10 سال می باشد در این بخش هم مسابقاتی برای ایجاد انگیزه و علاقه برگزار می شود.

 

 

در بخش آموزش‌های غیر دینی نیز کلاس‌های آموزش دروس تحصیلی مانند کلاس آموزش ریاضیات را داریم تا بتوانیم از این راه به نوجوانانی که در این درس ضعیف هستند کمک کنیم.

 

 

کانون فرهنگی هنری شهید آوینی همواره در تلاش است تا با برگزاری کلاس‌های گوناگون و انجام مسابقات بین علاقه‌مندان انگیزه لازم را برای شرکت در این کلاس‌ها ایجاد نماید.

 

آیا کانون شهید آوینی در بحث  اقتصاد مقاومتی فعالیت‌های را داشته است؟

بله، ما در این کانون با ایجاد فضای مناسب توانستیم برای دختران و بانوان از سن 15 تا 50 سالگی کارهای را با عنوان کار در منزل تهیه کنیم تا از این طریق هم سهمی در اقتصاد مقاومتی داشته باشم و هم کمک خرجی را برای افراد نیازمند و بانوان سرپرست خانوار ایجاد کنیم.

 

 

بنظر شما تاسیس کانون در جوار مساجد چه سهمی در فرهنگ سازی دینی و اجتماعی در کشور دارد؟

تاسیس کانون در مساجد را به جرات می توان از فرهنگی‌ترین کارها برای ایجاد فرهنگ صحیح زندگی در بین جوانان و نوجوانان دانست و از طرف دیگر نیز کانون‌های فرهنگی هنری از فرهنگی‌ترین فعالیت‌ها در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان است چرا که در این کانون‌ها فعالیت‌های خوبی در زمینه مقابله با تهاجم فرهنگی صورت می گیرد.

در مقابل تهاجم فرهنگی دشمنان سلاح نظامی دست گرفتن اشتباه است و باید با سلاح فرهنگی و فرهنگ سازی به جنگ دشمنان برویم.

 

بنظر شما راه‌های جذب کودکان، نوجوانان و جوانان به مساجد و کانون‌های فرهنگی هنری چیست؟

ما باید در کانون‌ها نیازهای جوانان و نوجوانان را شناسایی کنیم و بدانیم خانواده‌ها به چه منظوری فرزندانشان را به مساجد می فرستند. اگر کانون‌ها اطلاعات خوبی در خصوص جوانان و نوجوانان محله داشته باشد و به تواند نیاز‌های آنها را شناسایی کند می تواند جوانان و نوجوانان را به مساجد و کانون‌های فرهنگی هنری جذب کند تا از این راه مانع پیشرفت تهاجم فرهنگی دشمنان در بین جوانان و نوجوانان شود.

مهیا کردن کلاس‌های دینی و معنوی، ایجاد فضای شاد و مفرح، برپایی اردوهای سیاحتی، زیارتی و تفریحی متناوب برای جوانان و نوجوانان از جمله کارهای است که می تواند باعث جذب آنها به مساجد و کانون‌ها شود و اگر در کنار اینها بتوانیم برنامه های خوب همراه با شادی و نشاط را برای کودکان و خردسالان فراهم آوریم موفق خواهیم شد تا در مقابل تهاجم فرهنگی آینده بایستیم.

 

برای بهبود فعالیت‌ها در کانون‌ها فرهنگی هنری چه در خواستی از مسئولین دارید؟

ضمن تشکر از مسئولین کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور و شخص دبیر ستاد عالی کانون‌ها در خواست دارم حدالامکان، امکانات بیشتری را در اختیار کانون‌ها قرار دهند تا از این طریق بتوانیم شریط مطلوب را برای جذب جوانان و نوجوانان فراهم آوریم. کانون‌ها در صورت فرهم شدن امکانات توانایی دارند تا کلاس‌های مهد قرآنی خوبی را برگذار کنند.

از آنجایی که کانون شهید آوینی نوپا و تازه تاسیس می باشد آنچنان که باید از امکانات خوبی برخوردار نمی‌باشد، اما از آنجایی که بنده در مسجد امام سجاد(ع)، که کانون شهید آوینی را در قلب خود دارد فرمانده بسیج خواهران هستم توانستم تا حدودی از ظرفیت‌های بسیج در جهت فراهم آوری امکانات استفاده نمایم و با تشکیل حلقه صالحین و ایجاد فعالیت‌های دینی، فرهنگی، ورزشی و تفریحی کانون شهید آوینی را از نظر نوع فعالیت‌ها بروز نگهدارم.

 

در پایان بفرمایید چه برنامه‌های برای آینده اعضای کانون شهید آوینی دارید؟

نزدیکترین برنامه برای دختران جوان و نوجوان می‌باشد که یکی از آنها اردوی باغ ایرانی و دیگری نام نویسی برای سفر به مشهد مقدس می باشد که البته مختص افراد 35 به بالای می باشد که تاکنون به حرم امام رضا(ع) نرفته اند.

 

 

کد خبر 646056

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha