باید به مقوله تربیت نگاه کلان داشته باشیم

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام والمسلمین وافی با بیان اینکه کار تربیت، بسیار عمیق و دارای گستره وسیعی است، گفت: ما باید به این مقوله نگاه کلان داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین محسن وافی،از کارشناسان امور تربیتی در دومین جلسه توانمندسازی شورای مشورتی خواهران که با حضور مناطق  2 و 6 کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم برگزار شد با اشاره به روش های تربیت فرزندان و شیوه های جذب گفت: در تربیت و جذب باید به چهار «میم» توجه داشت.

 

وی ادامه داد:مقبولیت اولین مرحله در تربیت و جذب می باشد، متربی باید ابتدا ما را بپذیرد، رفتار ما باید به گونه ای باشد تا مورد قبول وی قرار بگیریم.

 

حجت الاسلام والمسلمین وافی ادامه داد: محبوبیت دومین موضوعی است که باید به آن توجه شود، ما باید کاری کنیم که مخاطب شیفته ما شود و این تشویق و تعریف است که باعث ایجاد محبوبیت می‌شود.

 

وی ادامه داد ما باید نکات مثبت فرزندان را مطرح کرده و به آن ها ارزش بدهیم. به جای اینکه همیشه از دیگران جلوی فرزند تعریف کنیم گاهی هم از فرزند خود جلوی دیگران تعریف و تمجید کنیم.

 

حجت الاسلام والمسلمین وافی با بیان اینکه فرزند باید محبت و علاقه ی مارا نسبت به خود احساس کند گفت: اگر فرزندمان صفات بدی دارد باید صفت های خوب وی را بازگو کنیم.

 

وی با اشاره به موفقیت به عنوان سومین محور تربیت فرزندان گفت: بعد از گذراندن مرحله اول و دوم که دل مخاطب به دست آمد به مرحله موفقیت می‌رسیم در این مرحله می‌توانیم تذکر داده و راهنمایی کنیم. متربی چه بخواهد چه نخواهد ما تذکر می دهیم چون مقبول هستیم، پس از تذکر و راهنمایی ما ناراحت نشده و می پذیرد.

 

وی با بیان اینکه براش شروع دیر نیست، تصریح کرد: ما از همین امروز می توانیم شروع کنیم حتی اگر فرزند ما بیست ساله است می توانیم دوستی را با او آغاز کنیم و به او نزدیک شویم.

 

حجت الاسلام والمسلمین وافی با بیان اینکه مربیگری و کار تربیت، بسیار عمیق و دارای  گستره وسیعی است گفت: ما باید به این مقوله نگاه کلان داشته باشیم.

 

وی مدیریت را آخرین مرحله از تربیت و شیوه های جذب عنوان کرد و افزود: مدیران موفق کسانی هستند که سه ویژگی مطرح شده را داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه ما نباید تنها به عتاب و خطاب بسنده کنیم تصریح کرد: معمولا ما در روش های تربیتی بر عکس عمل می‌کنیم در حالی که باید به این چهار«میم» توجه کرد.

 

کد خبر 646158

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha