به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ علی مرادخانی، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه امروز چهارشنبه یازدهم مرداد در آئین اختتامیه دوازدهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی بیان کرد: یکی از آثار و برکات این جشنواره برای اهالی هنر و تئاتر، ارتباط هنرمندان با یکدیگر است که باید به نحو مطلوب از این بستر بهره برد.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره بین المللی رضوی در حوزه های مختلف ادبیات، هنرهای تجسمی، موسیقی و آواها و نواها که در حال تغییر است، بیان کرد: جشنواره تئاتر رضوی هم به عنوان بخشی از جشنواره بین المللی رضوی باید در حوزه معناگرایی حرکت کند.
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به حرکت تئاتر در حوزه معناگرایی، هنر دینی ما را ظرفیت مناسب در این راستا دانست که نیازمند بازپروری و بازشناسی است.
مرادخانی با بیان اینکه ما برای تحقق این آرمان امکانات و هنرمندان خوبی داریم، که نیازمند شناخت آن و معرفی به دیگران هستیم، افزود: اگر به شناخت درستی از این حوزه نرسیم دیگران به گونه دلخواه بازپروری کرده و در مقابل دیدگان ما قرار می دهند.
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: جشنواره رضوی بستری فراهم در راستای معرفی این گنجینه ها است که امیدواریم بتواند در راستای وظیفه خود که همانا بازشناسی و معرفی هنر و هنرمند معناگرا است، به موفقیت برسد.
وی به موفقیت یکی از نمایش های برگزیده جشنواره یازدهم و 50 شب اجرای عموم اشاره کرد که توانسته بود به درآمد 300 میلیون تومانی برسد و تصریح کرد: امید داریم آثار این دوره هم، چنین سرنوشت مطلوبی به دست آورند و صرفا به حضور و عرضه هنر خود در جشنواره اکتفا نکنند.
مرادخانی حمایت خود را از ایجاد دبیرخانه دائمی جشنواره تئاتر رضوی در خراسان شمالی اعلام کرد و گفت: حیف است که ما نتوانیم در حوزه تئاتر معناگرا به زودی به جایگاه های مطرح جهانی برسیم.
دوازدهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی از هشتم مردادماه جاری در بجنورد آغاز شد و امروز یازدهم مردادماه جاری، آیین اختتامیه این جشنواره با حضور مسئولان کشوری و استانی در محل تالار گلشن بجنورد برگزار شد.
نظر شما