محمد علی امیری، مدیر کل آموزش و پرورش مازندران، امروز (15 شهریور) با اشاره به فعالیت 362 مدرسه قرآنی سال گذشته در مناطق مختلف استان، به خبرنگار شبستان گفت: در سال تحصیلی جدید، این تعداد مدرسه قرآنی به 724 مدرسه افزایش می یابد.
وی با اشاره به اینکه تعداد 686 مدرسه در نوبت عصر به نوبت صبح منتقل شد، افزود: نوبت دوم مدارس علاوه بر برگزاری کلاسهای قرآن در زمینه مشاوره فرهنگی و تربیتی نیز فعال میشود.
امیری با اشاره به اینکه تعلیم و تربیت باید همگام با هم در مدارس استان روند آموزشی را بگذراند، خاطرنشان کرد: در حوزه پرورش دانشآموزان بر حفظ سوره آیت الکرسی مختص دانشآموزان در همه مقاطع تحصیلی تلاش می کنند تا در برنامههای صبحگاهی به صورت هماهنگ قرائت شود تا به امر مهم معنویت دانشآموزان پرداخته شود.
این مسئول، ترویج فرهنگ قرآنی در سطح مدارس را یکی از سیاست های مهم وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد و ادامه داد: امروز آموزش و پرورش همه تلاش خود را به کار گرفته تا اخلاق و معنویت را در کنار علم به دانش آموزان بیاموزد و در آنها نهادینه کند.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه امروز هجمه های فرهنگی بسیاری دانش آموزان ما را تهدید می کند، تصریح کرد: ترویج فرهنگ قرآنی در سطح دانش آموزان بهترین سد برای جلوگیری از تهاجم گسترده غرب است.
امیری با بیان اینکه نسل نوجوان ما امروز نیازمند یک الگو برای ادامه مسیر زندگی خود هستند، بیان کرد: فرهنگ قرآنی می تواند بهترین الگو برای نسل جوان و نوجوان ما باشد، چون انس و الفت با قرآن انسان را به سعادت و تعالی حقیقی می رساند.
پایان پیام/
نظر شما