به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی خواجوند دبیر اجرایی هفته های قرآن و عترت گفت: در سال جاری برنامه های مهمی از قبیل خرید و توزیع اقلام و آثار فرهنگی، برگزاری هفته های قرآنی را در پیش رو خواهیم داشت.در سال ٩٤ ،٨ استان در طرح برگزاری هفته های قرآنی و در سال گذشته ٧ استان در این طرح شرکت کردند، زمان برگزاری هفته های فرهنگی تاریخ مشخصی نیست و استان های برگزار کننده زمانیکه آماده برگزاری هفته های قرآنی شدند ،تاریخ افتتاحیه را اعلام خواهند کرد اما این زمان معمولا در نیمه دوم سال خواهد بود.
دبیر اجرایی هفته های قرآن و عترت اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در نظر داریم که این میزان در سال ٩٦ افزایش پیدا کند.طی مکاتباتی که با تمام استان های کشور انجام شد ،برخی استان ها به دلیل عدم تامین مالی و یا دلایل دیگر از این امر انصراف دادند و در نهایت ١٣ استان آمادگی خود را برای برگزاری هفته های قرآنی اعلام کردند.
وی افزود: تلاش ما بر این است که این تعداد را به ١٥ استان افزایش دهیم.البته شیوه کار استان ها نیز بدین صورت است که ابتکارعمل بر عهده خود ادارات کل می باشد و و ادرات کل می بایست برنامه خود را به معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه دهند.
خواجوند افزود: اخیرا در دستورالعمل های هفته های قرآنی ایجاد شده که پس از انجام اصلاحات به ادارات کل استان ها ابلاغ خواهد شد .استان هایی که تاکنون آمادگی رسمی خود را برای برگزاری هفته های قرآنی اعلام کرده اند ،عبارتند از استان های سیستان و بلوچستان، فارس، خوزستان، قزوین، کهگیلویه و بویر احمد، مازندران، مرکزی، هرمزگان، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، سمنان، کرمان و قم که از میان اینها استان های کرمان، مازندارن و سیستان و بلوچستان و فارس در سال های گذشته نیز هفته های قرآنی را برگزار کرده اند و امسال نیز متقاضی برگزاری هفته های قرآنی هستند.
وی گفت: دو هدف اصلی هفته های قرآنی عبارتند از :هدف اول گستردگی و تنوع فعالیت های قرآنی که داوطلبان می توانند به صورت گروهی با یکدیگر رقابت داشته باشند و یا آثار خود را به صورت مقاله ،نمایش یا ... ارائه دهند. هدف دیگر هفته های قرآنی این است که سایر دستگاه های استانی در فعالیت های قرآنی درگیر شوند.
وی در پایان بیان داشت: خرید قرآن نیزیکی از موضوعات تفاهم نامه است که بخشی از آن از طریق معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخش دیگر توسط استان های برگزار کننده هفته های قرآنی تامین و بین افراد توزیع خواهد شد.همچنین تجلیل از پیشکسوتان،کارگاه های علمی و جشنواره آوا و نغمات نیز از دیگر برنامه هایی هستند که می تواند در دستور کار استان ها قرار گیرد.
بر اساس این گزارش ،پس از موافقت با برگزاری هفته های قرآنی در هر استان، از زمان انعقاد تفاهم نامه تا زمان برگزاری افتتاحیه، ادارات کل ٣ ماه فرصت دارند تا آثار تولیدی و برنامه های خود را اعم از شعر،نمایش،مقاله یا ... به تناسب پتانسیل های استان در این زمینه همکاری کنند
نظر شما