به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، داستانی، مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان خراسان در نشست خبری گفت: یکی از تعهدات کوتاهمدت سازمان تامین اجتماعی خدمات درمانی است. این خدمات به دو صورت یکی در مراکز ملکی یعنی درمان مستقیم و دیگری خدماتی که به صورت عقد قرارداد با کلیه مراکز درمانی خصوصی، شخصی و درمان انجام میشود، صورت میگیرد.
وی بیان کرد: استان خراسان دارای 3 بیمارستان است که دو تا از بیمارستانها در مشهد و یکی هم در تربیت حیدریه میباشد و حدود 454 تخت و 11 درمانگاه و پلی کلینیک تخصصی دارند که به صورت رایگان خدمات ارایه میدهند.
داستانی با بیان اینکه به طور متوسط در این مراکز سالانه حدود 2 و نیم میلیون نفر ویزیت سرپایی میشوند، بیان کرد: حدود 50 هزار نفر خدمات بستری دریافت می کنند و بالغ بر 35 هزار نفر تحت عمل جراحی متنوع و بدون دریافت هرگونه وجهی قرار می گیرند.
مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان خراسان اظهار کرد: حدود 4 هزار عقد قرارداد با مراکز مختلف دانشگاهی و غیردانشگاهی داریم و مبلغی بالغ بر 650 میلیارد تومان در حوزه خرید خدمت هزینه شده است که در سال جاری به 750 میلیون تومان افزایش خواهد یافت و همچنین بالغ بر 300 میلیارد تومان هم به حوزه مراکز ملکی اختصاص یافته است.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته بالغ 21 میلیون در طرفهای قرارداد ویزیت شدند و از این تعداد چیزی حدود 220 هزار نفر خدمات بستری را در طرفهای قرارداد ما دریافت کردند.
وی افزود: جمعیت استان خراسان رقمی حدود 6 میلیون و 700 هزار نفر است که حدود نیمی از این جمعیت یعنی 720 هزار نفر از آنها بیمه شده تامین اجتماعی هستند.
داستانی با اشاره به اقدامات سازمان تامین اجتماعی استان خراسان در دولت تدبیر و امید تصریح کرد: افتتاح پلی کلینیک شبانهروزی، راهاندازی ICU در بیمارستان رازی الحیدریه، تجهیز مراکز درمانی با تجهیزات پیشرفته و روز دنیا و توسعه نیروی انسانی از جمله اقدامات مهم سازمان در 4 سال اول دوره ریاست آقای روحانی بوده است.
وی بازسازی اورژانس، بیمارستانهای فارابی، 17 شهریور و مرادی را از دیگر اقدامات مهم این سازمان در دولت یازدهم برشمرد.
نظر شما