طرح استانداردسازی خوراک دام و طیور در استان سمنان اجرا می‌شود

خبرگزاری شبستان: معاون مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از اجرای طرح استانداردسازی خوراک دام و طیور دراین استان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، باقر مهدوی با اشاره به ابلاغ آئین‌نامه نظام نظارت فنی و کنترل کیفی خوراک دام اظهار داشت: بر اساس طرح استانداردسازی خوراک دام و طیور نظارت بر واحدهای تولیدکننده خوراک دام و طیور بیشتر می‌شود.

 

وی گفت: پیش‌ازاین نظارت بر واحدهای تولیدکننده خوراک دام و طیور در قالب دستورالعمل داخلی که ضمانت اجرایی نداشته است انجام می‌شده که از این نظر یک خلأ قانونی برای کنترل کیفی خوراک دام در استان وجود داشت.

 

معاون مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: در سال گذشته بر اساس ماده ۲۰ قانون نظام دام‌پروری و ماده ۳۰ قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی و حوزه معاونت بهبود تولیدات دامی استان موظف به اجرای نظام نظارت فنی و کنترل کیفی خوراک دام شد.

 

باقر مهدوی خاطرنشان کرد: از بهمن ۹۵ معاونت امور دام با ابلاغ دستورالعمل و جلسات توجیهی برای کارشناسان شهرستان و مدیران کارخانجات خوراک دام مقدمات اجرای طرح استانداردسازی خوراک دام در استان را مهیا کرد.

 

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های متعدد برای اجرای مناسب این طرح در استان گفت: برای اجرای این طرح در سه ماهه نخست امسال؛ علاوه بر برگزاری جلسات آموزشی برای کارشناسان پهنه و کارشناسان ناظر کارخانجات خوراک دام اطلاع‌رسانی لازم درزمینهٔ ساماندهی واحدهای تولید خوراک دام انجام‌شده است.

 

معاون مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای اجرای طرح استانداردسازی خوراک دام در استان خاطرنشان کرد: در مرحله نخست به واحدهای غیرمجاز اخطارهای کتبی برای تعطیلی واحدهای مذکور و توسعه و تجهیز واحدهای غیراستاندارد ابلاغ شد.

 

مهدوی با بیان اینکه با اجرای طرح نظارت بیشتری بر واحدهای تولید خوراک دام و طیور انجام می‌شود تصریح کرد: در این راستا بازدیدهای مستمر با حضور کارشناسان اداره کل تغذیه و وزارت مطبوع از واحدهای در حال احداث و ارائه مشاوره‌های فنی برای استانداردسازی خط تولید این واحدها انجام‌شده است.

 

برگزاری کلاس آموزشی فیزیولوژی پس از برداشت محصولات کشاورزی در شهرستان شاهرود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود ،گفت : اهمیت دادن به مقوله روشهای پس از برداشت محصولات و آشنائی با روشهای مراحل پس از تولید محصولات اعم از سبزیجات ، گلها ، گیاهان زینتی و …. میتواند نقش بسیار مهمی در حفظ کمیت و کیفیت محصولات بعهده داشته باشد.

 

محمدرضا قاسمی  افزود: در همین راستا تمام عواملی که باعث از دست رفتن کیفیت محصول و خرابی آن شود به نحوی به حداقل میرسد و از آنجائیکه حفظ کمیت و کیفیت محصول از زمانی که برداشت می شودتا مادامیکه توسط مشتری خریداری شود از فاکتور های مهم صنعت تولید در عرصه کشاورزی می باشد.بنابراین می توان از پس از برداشت محصول به عنوان مهمترین عامل تولید یاد کرد.

 

قاسمی در ادامه با اشاره به اهمیت این حوزه در شهرستان یادآور شد : در مدیریت شهرستان شاهرود با برپایی دوره های آموزشی و آشنائی کشاورزان به این موضوع مهم سعی شده است که از تلفات هزینه ای و اقتصادی در قسمت های مختلف کشاورزی به نحوی جلوگیری شود. به همین منظور در این دوره ها از روش های مختلف پس از برداشت شامل تکنیک های دمای محصول و خشک کردن آنها ، دسته بندی ، بسته بندی ، تکنیک های حفظ رطوبت و غیره …. تو ضیحاتی به کشاورزان و بهره برداران ارائه شد .

 

وی اظهارداشت : هدف اصلی از برگزاری این دوره ها سهولت در عملیات جابجایی محصولات، نگهداری بهتر محصولات و بالا بردن عمر انبار داری ، کاهش ضایعات محصولات است.

 

کد خبر 648798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha