حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم جذبی در گفتوگو با خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان گفت: مساجد از دیرباز تاکنون، مرکز اصلی تدریس معارف دینی و علوم حوزوی بوده اند از این رو، درگذشته حوزه های علمیه در جوار مساجد ساخته می شدند یا کلاس های حوزوی در شبستان و اتاق های مساجد، برگزار می شدند. این وضعیت پس از پیروزی انقلاب اسلامی، رشد چشمگیری داشته اما طی دو دهه اخیر، کم رنگ شده است.
وی با ابراز امیدواری نسبت به احیای فرهنگ ساخت مدارس علمیه در جوار مساجد، در کشور، افزود: دست اندرکاران مسجد روحانی در همین راستا، حوزه علمیه «حضرت خدیجه(س)» ویژه خواهران را برای برگزاری کلاس های حوزوی راه اندازی کردند؛ دلیل تاسیس این حوزه، برای این است که تعداد حوزه های خواهران در جنوب تهران، بسیار کم بوده است.
امام جماعت مسجد روحانی خاطرنشان کرد: این مسجد در کنار تاسیس حوزه علمیه حضرت خدیجه(س)، کلاس های آموزش احکام را شنبه ها و یک شنبه ها پس از اقامه نماز عصر برگزار می کند و تاکنون استقبال خوبی از این کلاس های صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: هدف از برگزاری کلاس های آموزش احکام عبادی و کسب و کار در مسجد روحانی، آشنایی بیشتر عموم مردم به ویژه تجار و کسبه با دستورات دین در زندگی شخصی و اجتماعی و همچنین فعالیت های اقتصادی است.
جذبی گفت: کلاس های اخلاق در خانواده، آموزش آداب و مسائل اجتماعی و مشاوره مذهبی و خانوادگی، به ترتیب، دوشنبه ها، سه شنبه و چهارشنبه ها پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در مسجد روحانی برگزار می شود.
یادآور میشود؛ مسجد روحانی در تهران، خیابان ۱۷ شهریور، پایینتر از میدان خراسان، خیابان شهید حدادعادل واقع شده است.
نظر شما