به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، سیدجواد حسینی کیا نماینده مردم سنقر و کلیایی در مخالفت با کلیات کابینه دوازدهم گفت: برنامه ای که از سوی دولت ارایه شده حاصل کار جریان اصلاحات و اعتدال است که دولت پایبند به وعده های انتخاباتی اش باشد.
وی گفت: نگرانی ما این است که این تیم نتواند همانند تیم فعلی برنامه ها را محقق کند در طی 4 سال گذشته 5/2 برابر شده است مشکل جاری ما تامین مالی نیست بلکه دکترین دولت است که ناکارآمد بوده است و روش جدیدی را می طلبد.
وی اظهار داشت: اگر قرار باشد که مدیریت بنگاهها تغییر نکند نظام بیمه ای و کار اصلاح نشود بحران نزدیک خواهد بود.
وی با بیان اینکه شیوه اجرای برنامه ششم در برنامه دولت نیامده است گفت: قرار است در بخش کشاورزی ما 5/3 درصد رشد داشته باشد در حالیکه به دلیل عدم توسعه روستاها و مهاجرت روستاییان حتی مطالبات کشاورزان نیز پرداخت نمی شود.
نماینده مردم سنقر و کلیایی خاطرنشان کرد: در حوزه فرهنگ به سبک زندگی ایرانی اسلامی هیچ اشاره ای نشده در حالیکه تاکید رهبری بر سبک زندگی ایرانی اسلامی است.
وی ادامه داد: هزینه های ما در حوزه بهداشت و درمان بالا رفته که باید در این زمینه چاره اندیشی شود و چرا نباید در حوزه بیمه ها سطح درآمدها را متناسب با سایر موارد بالا بیاوریم.
همچنین محسن کوهکن نماینده مردم لنجان در مجلس در مخالفت با کلیات وزرای پیشنهادی گفت: در این برنامه اسلام ربانی و عقلانی دیده شده است اما اسلام انقلابی دیده نشده است.
وی گفت: دولت باید در بحث حقوق شهروندی به تمامی ابعاد توجه کند و در بحث پایبندی به اصول 28 و 29 قانون اساسی یعنی حق تامین اجتماعی و حق مسکن و اصل 8 قانون اساسی توجه ویژه ای مبذول دارد.
کوهکن تاکید کرد: آموزش و پرورش ما زمانی که انقلاب شد 7 میلیون دانش اموز داشت این تعداد دانش اموز در طی چند سال تبدیل به 20 میلیون دانش آموز شد اما بعد از آن رشد منفی به خود گرفت و به 11 میلیون نفر رسید چرا باید 9 میلیون نفر تعداد دانش اموزان ما کم شود.
وی گفت: حل این چالشها مستلزم این است که منابعی که هزینه کرده ایم برنامه های متناسب با آنها را ارایه دهیم.
نظر شما