تراکم بالای دانش آموزان شرایط زندگی نامطلوب رادرحومه تهران رقم زده است

مدیرکل شهرستان های استان تهران گفت: شهرستان های استان تهران از لحاظ موقعیت زندگی در شرایط پایین تر از متوسط و مطلوب قرار دارند و این موضوع به جهت تراکم بالای دانش آموزان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، رحیم زمانی، مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران در همایش استانی کمیته همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه شهرستان های استان تهران با بیان اینکه ائمه جمعه و جماعات پشتوانه خوبی در تمام زمینه ها و آموزش و پرورش هستند، گفت: جمعیت دانش آموزی شهرستان های استان تهران در سال گذشته، 750 هزار نفر و در سال جاری، 735 هزار نفر است. همچنین جمعیت معلم و کارمند شهرستان های استان تهران نیز 45 هزار نفر است که با توجه به آمار پیش رو، و جمعیتی که در شهرستان های استان تهران ساکن هستند ما یک ایران کوچک را پیش رو داریم.

 

زمانی افزود: مناطق ما از لحاظ وضعیت زندگی در شرایط پایین تر از متوسط و مطلوب هم نیستند و این موضوع به دلیل تراکم جمعیت دانش آموزی بالا هست.

 

وی با انتقاد از کش و قوس های اداری خاطرنشان کرد: در ارتباط با بودجه های فرهنگی فراز و فرودهای زیادی وجود دارد و برای تصویب یک میزان بودجه و دریافت آن سه یا 4 ماه وقت صرف می کنیم تا به نتیجه برسیم.

 

زمانی نهادینه سازی فرهنگ و اندیشه دینی و ایمانی دانش آموزان، جهت دهی فعالیت های فرهنگی احیا و تقویت باورهای دینی را از جمله برنامه های ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران برشمرد.

 

زمانی با اشاره به اجرای طرح معرفت اظهار کرد: این طرح در شش مرحله و با حضور 285 روحانی اجرا شد، همچنین طرح رفاقت و دوستی با حضور 65 مبلغ برادر و خواهر در صف کانون ها و اردوها از جمله برنامه های دیگر این ستاد در شهرستان های استان تهران بود که اجرا شد.

 

وی اجرای طرح مشعل داران هدایت را از دیگر طرح های ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش در شهرستان های استان تهران خواند و افزود: برگزاری نشست های گفتمان دینی با همکاری سازمان تبلیغات و موسسه آینده سازان قم، تشکیل پرونده تبلیغی و سازمان دهی ائمه جماعات برای برگزاری کارگاه های آموزشی با هدف توسعه فرهنگ نماز از جمله برنامه های دیگر این ستاد در شهرستان های استان تهران است.

 

مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران خاطرنشان کرد: در سال گذشته، 504 روحانی به عنوان ائمه جمعه در مدارس حضور یافتند که ما در سال 90 انتظار داریم این آمار به 600 و یا 700 روحانی برای اقامه نماز جماعت در مدارس ارتقا یابد.

 

وی گفت: در سال 89، دوهزار نشست علمی با حضور 300 روحانی برگزار شد که در سال تحصیلی 90 تلاش می کنیم سه هزار نشست علمی برگزار کنیم، به همین جهت ضروری است آمار روحانیون مبلغ از 300 روحانی به پنج هزار روحانی ارتقا یابد.

 

زمانی پیرامون مدارس قرآنی و حضور دانش آموزان در کلاس های قرآن افزود: در سال گذشته، 120 هزار نفر از دانش آموزان به صورت داوطلب در مدارس قرآن شرکت کردند، این موضوع با آنکه دانش آموزی را به زور سر کلاس بیاوریم بسیار متفاوت است به همین جهت در سال جدید تربیت 20 درصد از دانش آموزانی را که دارای استعداد ویژه در حفظ و قرائت قرآن هستند، در اولویت قرار دادیم.

 

گفتنی است؛ همایش استانی کمیته همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه شهرستان های استان تهران چهارشنبه (16 شهریور) در آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران برگزار شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 64921

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha