ابتکارجوان گیلانی/ سازنده نخستین دستگاه تروما با دریافت مدال های علمی جهانی

خبرگزاری شبستان: یک نخبه گیلانی و دانشجوی ممتاز فوق لیسانس فیزیولوژی پزشکی موفق شد نخستین دستگاه ایجاد کننده تروما مغز و نخاعی و عصب سیاتیک در جهان را اختراع کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت میثم قربانی، یکی از نخبگان و مخترع سازنده نخستین دستگاه ایجاد کننده تروما مغز، نخاع و عصب سیاتیک در جهان و اهل منطقه آزاد انزلی است که تا کنون توانسته با این اختراع مدال‌های جهانی بسیاری کسب کند.

 

وی در گفتگو با شبستان اظهار کرد: درمان تروما یکی از مشکلات و دغدغه‌های مهم پزشکی در دنیای امروز است.

 

وی که دانشجوی فوق لیسانس فیزیولوژی پزشکی گرایش مغز و اعصاب است در ادامه صحبت هایش اذعان کرد: ایران رتبه دوم در ضایع مغزی و نخاعی دنیا را دارد.

 

این جوان مخترع گیلانی تصریح کرد: تحقیقات بسیاری در بخش‌های مختلف مغزی و نخاعی انجام دادم  و فعالیت در بخش تشنج‌های مغزی و سلول‌های عصبی، مغزی و عصب سیاتیک روی ضایع مغزی و نخاعی و عصب سیاتیک از جمله مهمترین تحقیقاتم در این مدت است.

 

وی خاطرنشان کرد: با فعالیت‌های ۳۵ ماهه، تست‌های آزمایشی و استانداردهای جهانی بر روی دستگاه ضایعی نخاعی و عصب سیاتیک و مغزی انجام شد.

 

قربانی با بیان اینکه سازنده این دستگاه فقط کشور آمریکا بود تصریح کرد: مدل خارجی  این دستگاه سال 2010 توسط شرکت‌های آمریکایی ساخته شد در آغاز ساخت این دستگاه از شرکت آمریکایی به عنوان محقق درخواست خریداری نمونه‌ای از این دستگاه را دادم و در این مدت 35 ماه 10 بار به شرکت آمریکایی ایمیل زدم اما به دلیل تحریم ایران و کاربرد صنعتی و نظامی بودن دستگاه با پیشنهاد خرید ما موافقت نکرد چرا که اگر چنین دستگاهی به کشور ایران داده می‌شد، شرکت توسط ایالات متحده آمریکا تحریم می‌شد.

 

وی با تاکید بر اینکه ضایعه نخاعی و مغزی در حال حاضر درمانی ندارد اضافه کرد: این دستگاه ابتدایی‌ترین قدم در زمینه تحقیقات درمان ترومای ضایعه مغزی و نخاعی در آزمایشگاه را فراهم خواهد کرد.

 

این نخبه گیلانی اذعان کرد: با تلاش‌های فراوان و تست‌های آزمایشی بسیار روی این ایده، اکنون ایران سازنده و تولید کننده دستگاه ایجاد کننده تروما مغز، نخاع و عصب سیاتیک در جهان و همچنین در مرکز فروش کشورهای خارجی قرار دارد.

 

قربانی افزود: این انحصار شکنی در برابر تحریم‌ها و توسعه اقتصاد مقاومتی بسیار حائز اهمیت بود.

 

 وی ادامه داد: با تست‌های اولیه و با تلاش فراوان بر روی دستگاه جدید و پس از طی آزمایش‌های مهم و حساس تروما بر روی این دستگاه، اکنون این دستگاه در ایران تولید و آماده شده است.

 

قربانی اذعان کرد: این دستگاه کاربردی‌تر و علمی‌تر از دستگاه مدل خارجی است و بعد از ساخت این دستگاه به شرکت آمریکایی ایمیل خواهیم زد که مدل بالاتر از آن، در ایران تولیدشده است.

 

این نخبه گیلانی خاطرنشان کرد: تحقیق و پژوهش با قابلیت مسائل جهانی و علمی نیازمند حمایت‌های ویژه مسئولان امر است.

 

 قربانی در پایان اظهار کرد: از حمایت و پشتیانی پدر و مادر عزیزم در تمامی فعالیت‌ها و طرح‌هایم قدردانی می‌کنم.

کد خبر 650035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha