محمدمهدی بحرالعلوم، معاون ارتباطات و امور اجرایی سازمان دارالقرآن الکریم درباره مصوبات جلسه انتخاب میزبانان دور دوم کرسی های ملی تلاوت به خبرنگار شبستان گفت: 27 استان میزبان دور نخست این کرسی ها با حضور نمایندگان سازمان های متولی مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت 9 استان برای میزبانی دور دوم انتخاب شدند.
وی با بیان این مطلب که دهمین میزبان دور دوم کرسی های ملی تلاوت از میان استان های گلستان، چهارمحال و بختیاری و آذربایجان شرقی انتخاب می شود، اظهارکرد: توفیق در برپایی دور نخست، درخواست استان ها و توزیع جغرافیایی متعادل در سطح کشور از مهم ترین عوامل انتخاب میزبان 10 کرسی دور دوم به شمار می رود.
بحرالعلوم با اشاره به برخی ضعف ها در برپایی کرسی های ملی تلاوت تصریح کرد: این تلاوت ها شروع تازه ای از فعالیت های قرآنی در کشور به شمار رفته و زمینه ورود قاریان سطوح مختلف به میادین اجرای برنامه را فراهم می کند، البته متولیان برپایی با بررسی های کارشناسانه در دوره های بعد برخی نواقص کنونی را حل می کنند.
معاون ارتباطات و امور اجرایی سازمان دارالقرآن الکریم درباره تفاوت کرسی های ملی تلاوت با محافل قرآنی ابرازکرد: اجرای برنامه توسط 3 تن از قاریان استانی در هر کرسی، امکان بروز توانایی قاریانی که سابقه شرکت در رقابت های جدی قرآنی را نداشته اند و استمرار هفتگی ویژگی هایی است که این کرسی ها را نسبت به دیگر محافل تلاوت کتاب الهی متمایز می کند.
وی ادامه داد: ایجاد رقابت میان استان ها و قاریان برای میزبانی کرسی های تلاوت در دور دوم و پخش مستقیم از شبکه رادیو قرآن که امکان بهره مندی تمام علاقه مندان را ایجاد می کند از دیگر جنبه های منحصر به فرد این کرسی ها محسوب می شود.
بحرالعلوم با اشاره به بررسی طرح سطح بندی قاریان در شورای تخصصی توسعه فرهنگ قرآنی عنوان کرد: این طرح 3 سال قبل توسط سازمان دارالقرآن به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد که می تواند همسو با طرح اعطای مدرک به حفاظ در شناسایی استعداد ها موثر واقع شود.
وی خاطرنشان کرد: اجرایی طرح هایی از این دست علاوه بر ایجاد انگیزه رقابت میان قاریان منجر به تشکیل بانک جامعی از اطلاعات قراء و بهره مندی از توان آنها در فعالیت های مختلف می شود همچون بانک جامع اطلاعاتی که پس از 5 دوره اجرای طرح اعطای مدرک به حفاظ داده است.
پایان پیام/
نظر شما