به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان، محمد طاهری امروز(1شهریور) در نشست خبری خود با اعلام این خبرگفت: شش میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان اعتبار برای این پروژه ها هزینه شده ، که بیش از دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از محل اعتبار استانی و بیش از چهار میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی تخصیص یافته است.
طاهری با بیان اینکه در برخی نقاط استان سمنان بحران کمآبی است ادامه داد: با بهرهبرداری از این پروژه بخش عمدهای از مشکلات کمآبی در استان سمنان مرتفع میشود.
وی تصریح کرد: اصلاح و توسعه شبکه آب آشامیدنی سمنان با طول ۷.۲۱۵ کیلومتر ، نصب یک هزارو۷۸۳ فقره انشعابات آب، نصب یگ هزارو۹۴۴ انشعاب فاضلاب، کف شکنی چاه شماره پنج به عمق ۳۵۰متر ولوله گذاری جدار وتجهیز، حفر وتجهیز یک حلقه چاه در شهر امیریه، آبرسانی به صنوف مزاحم شهر ایوانکی، آب شیرین کن ro سرخه به حجم 200 مترمکعب در شبانه روز، تجهیز دو حلقه چاه در سمنان ،و حفاری وتجهیز چاه شماره ۲ الوئک به ایوانکی از طرحهای قابل افتتاح آب و فاضلاب شهری استان سمنان در هفته دولت سالجاری است.
طاهری با اشاره به اینکه متوسط سرانه مصرف آب در کشور حدود ۲۰۰ لیتر در شبانه روز و در استان سمنان ۱۶۰ لیتراست اظهارداشت: در این استان حدود یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون مترمکعب آب در سال تولید می شود که هفت درصد از آن به مصارف خانگی اختصاص دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان سمنان، جمعیتی بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر از استان سمنان تحت پوشش خدمات آب قرار دارند، گفت: تعداد انشعابات آب شهری از ابتدای مرداد ماه سال ۹۲ تا کنون، از ۲۲۶ هزار انشعاب به 260 هزار مورد رسیده است.
وی در ادامه به اضافه شدن آب سد شهید شاهچراغی به منابع آبی استان سمنان در طول چهار سال گذشته نیز اشاره کردو افزود: تا پایان مردادماه سال 92، تعداد 115 حلقه چاه آب در چرخه تأمین آب استان سمنان قرار داشت که در چهار سال گذشته، ۱۶ حلقه چاه جدید حفر و تجهیز شدند.
طاهری با بیان این مطلب که جمعیت شهری تحت پوشش خدمات فاضلاب طی چهار سال گذشته از ۱۶.۵ درصد به حدود ۲۳.۵ درصد رسیده که این رقم از میانگین کشوری کم تر است گفت: در پایان مردادماه سال ۹۲،تعداد انشعاب فاضلاب شهرهای استان ۳۹ هزار بود این عدد هم اکنون به که این عددبه بیش از ۵۶ هزار انشعاب رسیده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان سمنان،ارتباط با اقدامات صورت گرفته در حوزه اصلاح و توسعه شبکه آب افزود: در چهار سال گذشته، ۷۶ کیلومتر توسعه شبکه آب، ۸۴ کیلومتر اصلاح شبکه و ایجاد ۳۵ کیلومتر خط انتقال آب به انجام رسیده است.
وی ضمن اشاره به ضرورت رفع کمبود آب شرب در استان، گفت: طرح مروجان مصرف در کنار مقابله با استحصال و مصرف بی رویه آب در زمره اقداماتی محسوب می شود که در طول تابستان صورت گرفته است.
طاهری میزان مصرف آب در ساعات پیک تابستان را یک هزار و ۱۰۰ لیتر در ثانیه دانست و بیان داشت: باید با فرهنگ سازی این میزان مصرف آب را کاهش داد چرا که استحصال و جبران کمبود آن بسیار دشوار به نظر می رسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان سمنان افزود: یکی دیگر از راهکار های تأمین آب استان، ذخیره سازی آب در مخازن است که در سفر استانی رئیس جمهور به استان سمنان، احداث ۱۰ مخزن را در شهرهای استان پیشنهاد داده شد که خوشبختانه این طرح ها با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان مورد موافقت قرار گرفته که هم اکنون چهار میلیارد تومان از این میزان در ردیف اعتباری رفع تنش های آبی استان برای سال۹۶ قرار دارد.
نظر شما