به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «بیزنس استاندارد»،تحقیقات موسسه «پیو» در جولای 2017 نشان می دهد که 48 درصد مسلمانان دست کم یک تجربه از اقدامات نژادپرستانه علیه خود در یک سال گذشته داشته اند.
شورای روابط اسلامی-آمریکایی و دیگر سازمان های حامی حقوق مسلمانان اعلام کرده اند که این روند به ویژه در جربان کمپین های انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 میلادی و ماه های اول ریاست جمهوری دونالد ترامپ به شدت در جریان بوده است.
نتایج این تحقیقات در عین حال نشان می دهد که آمریکایی ها این روزها نسبت به سال 2014 میلادی ،احساسات گرم تری نسبت به مسلمانان دارند.
«امیلی کیوری» ،محقق بخش مطالعات خاورمیانه و امور بینالملل در یکی از دانشگاه های آمریکا و کارشناس امور مذهبی و سیاسی در این باره می گوید:من در این باره تحقیق کرده ام که چگونه سازمان های حامی حقوق مسلمانان موجب تلفیق بیشتر جامعه اسلامی در آمریکا شده اند.
وی خاطرنشان کرد که فعالیت های آنها به ما یادآور می شود که اقلیت ها در آمریکا هنوز در حال مبارزه برای حقوق مدنی خود هستند.
در گزارش بیزنس استاندارد آمده است که افزایش احساسات ضد اسلامی و جرم های ناشی از تنفر مربوط به حلقه های انتخاباتی است و این یک تصادف نیست. در سال های اخیر،سیاستمداران به شدت بر لفاظی های ضد اسلامی برای ایجاد انگیزه در رای دهندگان استفاده کرده اند.
به عنوان مثال در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 میلادی،سناتور «تد کروز» از نیروهای پلیس خواست تا در مناطق مسلمان نشین گشت زنی کنند.
بن کارسون از رقبای کسب نامزدی حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا نیز گفته بود که اسلام با قانون اساسی آمریکا انطباق ندارد.
دونالد ترامپ، نیز در در کمپین های انتخاباتی اش خواستار ممنوعیت کامل ورود مسلمانان به آمریکا شد و در روز 27 ژانویه نیز دستور اجرایی در این زمینه صادر کرد.
واکنش مسلمانان آمریکا به این اقدمات و لفاظی ها از طریق سازمان هایی است که نماینده منافع آنها هستند.
در سطح سیاسی هم سازمان های حامی حقوق مسلمانان از جمله شورای روابط اسلامی-آمریکایی برای پیشبرد دستور کار قانونی و حقوقی جامعه اسلامی فعالیت می کنند.
نظر شما