مدافعین حرم میان حلم و عقلانیت و حماسه پیوند زدند/ ضرورت تبیین سبک زندگی و سیره شهدا

خبرگزاری شبستان: همرزم شهید مدافع حرم، گفت: منطق همیشگی شهدای مدافع حرم، در مسیری که آگاهانه انتخاب کردند، استمرار ولایت و حرکت در مسیر ولایت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، دکتر محمدرضا قنبری استاد دانشگاه و دوست شهید نظری از شهدای مدافع حرم استان کرمانشاه، سه شنبه (۱۴ شهریور) در همایش زندگی به سبک شهدا که در سالن همایش های اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه برگزار شد، گفت: دفاح از حرم اهل بیت(علیهم السلام) سعادت است و شهادت مقامی بالاتر که نصیب هر کس نمی شود.

 

وی با بیان اینکه شهدا دارای ویژگی های والایی هستند، افزود: شهادت یک فرهنگ و سبک زندگی برای رسیدن به سعادت است.

 

قنبری، قدرت شهید را بالاتر از قدم ها و قلم ها دانست و اظهار کرد: مدافعین حرم در سه سنگر علم، نفس و حماسه جنگیدند و آن ها را فتح کردند.

 

وی ابراز کرد: مدافعین حرم میان حلم و عقلانیت و حماسه پیوند زدند و آن ها را فتح کردند.

 

این استاد دانشگاه، تصریح کرد: در تشابه میان علم و شهادت همین بس که هر دو هویت بخش و معرفت آور هستند.

 

وی بیان کرد: به تعبیر حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی اولین ولی نعمتان نظام مقدس اسلامی شهدا هستند و اولین اقدام ایشان پس از سال ها تبعید و بازگشت به میهن اسلامی، حضور در بهشت زهرا و ادای احترام و تجدید میثاق با شهدا بود.

 

قنبری، عنوان کرد: حضرت امام خمینی(ره) به ما آموختند که برای حفظ اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی قدرت در مقابل قدرت های شیطانی بایستیم.

 

وی با بیان اینکه یادکردن شهدا برکت تربیتی دارد، تصریح کرد: با مرور سیره و سبک زندگی شهدا متوجه می شویم که مدافعین حرم این راه را آگاهانه انتخاب کردند.

 

استاد دانشگاه، اذعان کرد: منطق همیشگی شهدای مدافع حرم، استمرار ولایت و حرکت در مسیر ولایت است.

 

وی گفت: شهدا وجود خود را معنوی کردند ما باید امروز حسرت مقام آن ها را بخوریم.

 

قنبری، ادامه داد: شهدای مدافع حرم در کوران دفاع همراه ما بودند اکنون به جایی رسیده اند که وقتی در مزار منور آن ها می ایستیم باید بگوییم "السلام علیک یا اولیاء الله" چرا که مقام شهید به معنای دستیابی به حیات جاودانه، مقام عند ربهم یرزقون، مغفرت همه گناهان و شفاعت است.


وی اذعان داشت: اکبر نظری و حسین علیخانی سربازان ولایت بودند باید حسرت مقام آنها را بخوریم و از سوی دیگر باید غصه بخوریم چون این سرمایه ها را از دست دادیم.

 

این استاد دانشگاه، ابراز تاسف کرد: حیف است که داعش بی دانش ظاهر شود و بزرگترین و باارزش ترین سرمایه های جامعه اسلامی را از ما بگیرند.

 

وی تاکید کرد: اکنون هم حیف است که سبک زندگی و روش شهدای مدافع حرم را از یاد ببریم چرا که آن ها شبیه به مدینه و کربلا و مظلومیت حضرت زهرا( سلام الله علیها) و امام حسین( علیه السلام) هستند.

 

قنبری، تصریح کرد: شهدای مدافع حرم برای ما و آحاد جامعه اسلامی اتمام حجت هستند و کسی نمی تواند از عمل نکردن یه تکلیف بهانه بیاورند.

 

وی اظهار کرد: شهدای مدافع حرم به منزله چراغ هدایت برای جامعه اسلامی هستند و ما امروز به شدت نیاز به استفاده از این چراغ ها داریم.

 

این دوست و همرزم شهید نظری، ابراز کرد: مدافعین حرم سعی می کردند به جامعه تفهیم کنند که راه شهادت را آگاهانه انتخاب کردند.

 

وی خاطرنشان کرد: شهدا، امام شهدا و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به ما آموختند که در مقابل قدرت های شیطانی بایستیم و پشت تروریست ها و ابر قدرت ها را به خاک بمالیم همان طور که مدافعین حرم و ولایت این مهم را در عمل به اثبات رسانده اند.

 

به گفته قنبری، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) با تاکید بر زنده نگاه داشتن یاد شهدا، نکته یابی و نکته سنجی در زندگی شهدا این امر را موجب ماندگاری فرهنگ ایثار و شهادت می دانند.

 

وی تاکید کرد: فرهنگ شهادت و دفاع از حرم آل الله درست در نقطه مقابل فرهنگ فردگرایی و غرب گرایی امروز قرار گرفته که همه چیز را برای خود محاسبه شخصی می کند.

 

استاد دانشگاه، بیان کرد: فرهنگ شهادت فرهنگ ایثار، گذشت و فداکاری برای استمرار ولایت است.

 

وی اظهار کرد: شهدای جامعه اسلامی ما دارای ویژگی های والایی هستند و سیره زندگی آن ها باید برای رسیدن به مقام عرفانی پیش روی آحاد جامعه قرار گیرد.

 

قنبری، ابراز کرد: شهدا به ویژه شهدای مدافع حرم مصداق واقعی "عند ربهم یرزقون" هستند و در شرایطی که جامعه به طرف تاریکی و نامفهوم بودن بسیاری از مفاهیمی که مورد هجمه بود با شهادت خود درخشیدند و سرمایه اصلی خود که جان عزیزشان بود را برای تثبیت نظام تقدیم کردند.

 

کد خبر 653988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha