مساجد، پایگاه های مهم احیا صفات نیک و افزایش امید در جامعه هستند

خبرگزاری شبستان: مساجد با کارکردها و فعالیت های متنوع، احیا کننده صفات نیک و افزایش امید در جامعه می شوند که این مهم در ارتقای ارزش ها و هنجارهای پذیرفته شده بسیار تاثیرگذار هستند.

خبرگزاری شبستان – مازندران

 

مساجد از دیرباز تاکنون، محلی برای انجام فعالیت های مختلف به شمار می آیند و این روند همچنان ادامه دارد.

 

خانه های خدا بر زمین با کارکردها و فعالیت های متنوع و جذاب در احیا صفات نیک و افزایش امید در جامعه بسیار تاثیر گذار هستند که این مهم در ارتقا و پذیرش هر چه بیشتر ارزش ها و هنجارهای پذیرفته شده در جامعه، تاثیرات ارزشمند و سازنده ای دارد.

 

روحیه امید برای بقا شخص و تداوم جامعه، موثر است که می توان از مساجد برای دست یابی به این مهم، نهایت بهره را گرفت که بی شک تدبیر مسئولین جهت تدارک برنامه های خوب و جذاب، نقش مهم و بسزائی دارد.

 

نظرات خواهران عضو  کانون های فرهنگی و هنری مساجد دیار علویان را در این خصوص و همچنین موارد مشابه، جویا شدیم که خواندن این تجریبات، موثر و مفید برای برنامه ریزی در این پایگاه های الهی است.

 

سارا یداالهی، هنرمند و مربی تجوید و روخوانی و عضو کانون فرهنگی و هنری شهید مطهری مسجد خراسانی رودگرمحله بابل، در حاشیه اعزام رابطان خواهر مازنی عضو کانون های فرهنگی و هنری مساجد دیار علویان به دهمین دوره آموزشی اندیشه های آسمانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: مساجد در روابط اجتماعی و همچنین ارتباط با خدا، تاثیر زیادی دارند.

 

وی افزود: خانه های خدا بر زمین در احیای صفات نیک انسانی، موثر هستند و با توجه به مقام خلیفه اللهی انسان باید در درونی کردن اخلاق های ارزشمند و خدایی، تلاش شود که در این راستا می توان از مساجد و فعالین این مکان ها که خود، دارای این حسنات هستند به خوبی استفاده نمود.

 

فاطمه راسخ عزم، شاعر و هنرمند در رشته ویترای که خود نیز رابط خواهران کانون فرهنگی و هنری کوثر مسجد النبی(صلی الله علیه و آله و سلم) حکیم آباد بابل است به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: مساجد، حضور خدا را در قلب انسان ها، تقویت می کند و همین امر سبب ایجاد امید می شود که امید مهم ترین عامل موفقیت هر انسانی به شمار می آید.

 

وی اظهار کرد: جوانان مسجدی نسبت به انجام اعمال دینی، مقیدتر هستند و اخلاق های حسنه خوبی را دارند بنابراین ثبات ایمان را در آحاد مردم به ویژه جوانان، مهیاتر می سازد.

 

زهره داودی، پژوهشگر حوزه علوم انسانی اسلامی و رابط خواهر کانون فرهنگی و هنری مسجد حضرت ابوالفضل(علیه السلام) بابل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری اینچنین گفت: از دوران طفولیت با مسجد، عجین بوده و این امر در موفقیت های وی، تاثیرات مثبتی داشته است.

 

وی افزود: مساجد در اعتقادات، منزلت اجتماعی و رفتار انسان ها به ویژه جوان ها، بسیار اثرگذار است و این گروه سنی بیشتر به خانه های خدا بر زمین، سوق می یابند.

 

زهرا پناهی فر، هنرمند و رابط خواهر کانون فرهنگی و هنری المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) مسجد مهدیه ساری به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: مساجد در اجتماع و وحدت مسلمانان و همچنین پیشبرد کارهای آنها، نقش مثبتی دارد.

 

وی بیان کرد: مساجد به گواه تاریخ در شکل گیری اعتقاد، افکار و عملکرد به سمت راه درست و صحیح در انسان ها به ویژه جوانان، موثر هستند  که از همین رو، مسئولین مساجد با عنایت و توجه خاصی به این گروه سنی در انتخاب مسیر زندگی، یاریگر آنها باشند.

گزارش: معصومه علیزاده

کد خبر 654317

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha