شهرداری تهران هیچ نوع ساخت و سازی در کشور عراق انجام نداده است

خبرگزاری شبستان:عبداللهی در شورای شهر تهران: تعدادی از مدارس را برای اسکان زایران آماده می‌کنیم و تاکنون هیچ ساخت و سازی در عراق انجام نداده ایم.

به گزارش خبرنگار شبستان، مجتبی عبداللهی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: جلسه گذشته گزارشی از اقدامات ارایه کردم و به واسطه توانایی و جایگاهی که شهرداری تهران دارد اقداماتی در مراسم اربعین انجام داده است.

 

وی با بیان اینکه 13 کمیته برای مراسم اربعین در وزارت کشور شکل گرفته است که شهرداری تهران در 8 کمیته عضویت دارد، خاطرنشان کرد: در کمیته خدمات شهری مسئولیت اصلی بر عهده شهرداری تهران است که به موضوع اجرایی و کمک به زایران ورود پیدا کرده و فعالیت‌هایی در این زمینه انجام می‌دهد.

 

عبداللهی با اشاره به انتظارات وزارت کشور از شهرداری تهران در مراسم اربعین اظهار داشت: هماهنگی و برنامه‌ریزی و همکاری در امر نظافت شهرهای مرزی کشور و در شهرهای زیارتی عراق، کربلا، نجف، کاظمین و سامرا و جاده نجف تا کربلا است.

 

وی ادامه داد: تبدیل و دفع زباله های بیمارستانی و صنعتی، هماهنگی در جمع آوری زباله ها و نخاله های ساختمانی، نگهداشت فضای سبز، برنامه ریزی برای تامین آب، زیباسازی شهری و تهیه سرویس های بهداشتی، برنامه ریزی برای تامین ایمنی در مسیر توسط سازمان آتش‌نشانی از جمله ماموریت ها و وظایف محوله در مراسم اربعین است که بر عهده شهرداری تهران گذاشته شده است.

 

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران درباره موضوع تسهیل‌گری شهرداری تهران در پی این سال‌ها گفت: در سال های ابتدایی خدمات رسانی در مراسم اربعین حدود شش هزار نفر فعالیت می کردند که در حال حاضر این تعداد به یک سوم کاهش یافته اند و عمده افراد به صورت داوطلب برای خدمت‌رسانی در مراسم اربعین حضور می یابند.

 

عبداللهی با اشاره به استقرار 1538 موکب در طول مسیر نجف به کربلا گفت: شهرداری تهران در طول این مسیر فقط یک موکب دارد که با داوطلبان مردمی و نظارت بسیج شهرداری تهران در این مسیر مستقر است.

 

وی با بیان اینکه شهرداری تهران هیچ نوع ساخت و سازی در کشور عراق انجام نداده است، خاطرنشان کرد: تعدادی از مدارس را برای اسکان زایران آماده می‌کنیم و تاکنون هیچ ساخت و سازی در عراق انجام نداده ایم.

 

وی افزود: بازسازی، استقرار موکب‌ها، جمع‌آوری کمک‌های مردمی، ماموریت قانونی ستاد عتبات عالیات است و بخشی از اسکان بر عهده شهرداری تهران می باشد.

 

عبداللهی با بیان اینکه بخشی از هزینه‌های انجام شده در پیاده روی اربعین سرمایه ای است، افزود: از اعضای شورای شهر تهران دعوت می کنیم تا از مرزهای شلمچه و چزابه بازدید کنند و از نزدیک زیرساخت های آماده شده در این مناطق را مشاهده کنند.

 

عبداللهی با اشاره به ارایه گزارش مکتوب در خصوص هزینه کرد مراسم اربعین گفت: گزارش کتبی هزینه کرد 15 میلیارد و 400 میلیون تومان با جزییات و هزینه کرد انجام شده در مناطق مختلف به شورای چهارم ارایه کردیم.

 

وی با بیان اینکه در سنوات گذشته سالانه 5 میلیارد تومان برای مراسم اربعین مصوب داشتیم، اظهار داشت: همواره بیش از اعتبار مصوب در این مراسم هزینه کرده ایم و با توجه به آماده کردن زیرساخت ها به مرور هزینه‌ها کاهش می‌یابد.

 

عبداللهی با اشاره به انتخاب دو نفر از اعضای شورا به عنوان ناظر بر اجرای هزینه کرد مراسم اربعین گفت: امسال نیز دو نفر از اعضای شورای شهر بر اجرای هزینه کرد مراسم اربعین نظارت خواهند داشت.

 

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران اظهار داشت: هیچ موضوعی خارج از مصوبه شهرداری تهران اجرایی نشده است و گزارشات را به شورای پنجم ارایه خواهیم کرد.

 

وی با بیان اینکه حدود 2 میلیون و 500 هزار زایر سالانه در پیاده روی اربعین شرکت می کنند که یک پنجم آن را زایران تهرانی تشکیل می دهند، افزود: حضور 20 میلیونی مسلمانان از اقصی نقاط کشورهای اسلامی در پیاده روی اربعین یک حرکت مهم است و همه به اهمیت این حضور واقف هستیم.

 

کد خبر 654598

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha