چهارمین شماره «هنر فردا» منتشر شد

فصلنامه «هنر فردا» در تازه ترین شماره خود به موضوع ویژه «مجموعه داری هنر و هنر مجموعه داری» پرداخته است.

علی شاه نوری: چهارمین شماره فصلنامه "هنر فردا"، با محوریت مبحث « مجموعه داری هنر و هنر مجموعه داری » و پرونده‌ای درباره عکس های «عباس کیارستمی» در 224 صفحه به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر شد .

 

در این شماره عکس های «عباس کیارستمی» ، از منظرهای فرم و محتوا مورد مطالعه قرار گرفته است . تحلیل‌های این بخش را دکتر علیرضا سمیع آذر و اریک نخجوانی نوشته اند.

سمیع آذر در یادداشتش درباره مجموعه عکس «درخت ها و کلاغ ها» عباس کیارستمی ، او را با سهراب سپهری هم آوا دانسته است و مجموعه مزبور را با سری معروف درخت های نقاشی های سپهری کاملا قابل قیاس ارزیابی نموده است .

 

چهارمین شماره فصلنامه "هنر فردا" ، مجله تحلیلی هنر معاصر در حالی انتشار یافت که در بخش موضوعی مبحث " مجموعه داری هنر و هنر مجموعه داری " با مقالات ارزشمندی از شرون پارکر و ویولت چیوتی رشاد ، سید صادق خرازی ، شاهین مرالی ، سید حسین معینی ، ایان رابرتسون ، سهیل مالک و دانلد کانسپت به چشم می‌خورد و در همین بخش گفتگوهای ویژه ای با کامران دیبا و سحر صمدیان انجام شده است .

 

در بخش "معرفی هنرمند" آثار وحید چمانی و امیر معبد مورد بررسی و کنکاش قرار گرفته و کتاب « پرویز تناولی: تک نگاشت» توسط دکتر حمید سوری نقد شده است.

 

بخش گزارش، مجموعه‌ای از مطالب تحلیلی و انتقادی از نمایشگاه ها و رویدادهای فصل گذشته ایران، منطقه و جهان را پیش روی خوانندگان قرار می‌دهد:جلوه هایی از نظریه و عمل حسن شریف هنرمند شاخص امارات متحده عربی ، دوسالانه دهم شارجه، آرت دوبی 2011 ، مجسمه سازی مدرن بریتانیا و... از جمله مطالب خواندنی این بخش است.

 

در بخش اقتصاد هنر گزارش هایی از وضعیت مارکت هنر معاصر در سال 2010 انتشار یافته و چونان شماره های پیشین پرویز براتی مقاله سریالی «بازیگران عمده مارکت هنر ایران» را نوشته که این روزنامه نگار این بار فروش آثار فرهاد مشیری را مورد تحلیل و بررسی قرار داده است .

 

در این شماره درکنار نویسندگانی که نامشان ذکر شد ، منتقدان و نویسندگانی چون ادوارد لوسی اسمیت ، حمید کشمیر شکن، بهنام کامرانی، زهرا زهتاب ، هلیا دارایی ، باربد گلشیری ، علی اتحاد و ... نظرات و دیدگاه‌های خود را در موضوعات مختلف به رشته تحریر در آورده اند.

 

"هنر فردا " با هدف معرفی و حمایت هنر معاصر ایران و منطقه خاورمیانه؛ محملی برای پژوهش و مکاشفه بصری، پاسخی است به نیاز علمی جامعه هنری در حیطه نقد تخصصی و شناخت عمومی هنر. این نشریه به دو زبان انگلیسی و فارسی منتشر می شود .

 

گفتنی است فصلنامه هنر فردا در گالری ها و کتاب فروشی های معتبر عرضه می شود .
 

پایان پیام/

کد خبر 65465

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha