دشمن برای به انحراف کشاندن فرهنگ عاشورا از هر حربه‌ای استفاده می‌کند

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر لزوم تقویت باورها و اعتقادات در مجالس امام حسین(علیه‌السلام)، گفت: دشمن برای به انحراف کشاندن جلسات مربوط به عاشورا، از هر حربه‌ای استفاده می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا، آیت‌الله رضا رمضانی، نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری پیش از ظهر امروز (25شهریور) در همایش خادمان عاشورایی که در مجتمع فارابی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صومعه‌سرا برگزار شد، اظهار داشت: در برجستگی فرهنگ شیعه دو ویژگی عقلانیت و معنویت وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه در قرآن کریم بیش از 30 آیه در راستای تعقل و تفکر و مانند اینها آمده است، افزود: کتاب عقل و جهل از اولین کتاب‌های اصول کافی است زیرا بحث عقلانیت از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه عقل دوراندیش انسان را به بهشت می‌رساند و عقل نزدیک اندیش بندگی خدا را می‌کند، گفت: کسی که عقل ندارد، دین هم ندارد.

 

آیت‌الله رمضانی، جنگ عاشورا را جنگ بین دو جبهه عقل و جهل دانست و تصریح کرد: امام حسین (علیه‌السلام) جان خود و 72 تن از یاران باوفایش را تقدیم اسلام کرد تا جهل از بین رود و مردم در سرگردانی نباشند.

 

مکتب اهل بیت دارای معنویت راستین، بر حسب نیازهای واقعی انسان است

وی با بیان اینکه در مکتب اهل بیت (علیه‌السلام) معنویت برجستگی خاصی دارد، خاطرنشان کرد: امروز معنویت کاذب در اروپا و آمریکا وجود دارد در صورتی که در مکتب اهل بیت، معنویت راستین، بر حسب نیازهای واقعی انسان است.

 

رئیس مرکز اسلامی هامبورگ اظهار داشت: در مکتب اهل بیت (علیه‌السلام) بر اساس برداشت‌هایی که اهل بیت (علیهم السلام) از قرآن دارند معنویت یک برجستگی خاصی برای ارتباط با خدا دارد.

 

آیت‌الله رمضانی با اشاره به اینکه دهه محرم، یکی از مجالسیست که می‌تواند معنویت را تقویت کند و استمرار بخشد، افزود: شهادت و ولادت و مراسم اهل بیت (علیه‌السلام) بهترین فضا برای تقویت معنویت است.

 

لزوم تقویت باورها و اعتقادات در مجالس امام حسین(ع)

وی با بیان اینکه در مجالسی که مربوط به امام حسین (علیه‌السلام) است چند نکته باید رعایت شود، گفت: اعتقادات و باورها قوی شود زیرا یکی از برکات در این مجالس تقویت باورها و اعتقادات است.

 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مسائل اخلاقی باید در مجالس امام حسین (علیه‌السلام) تقویت شود، تصریح کرد: مبلغ و مداح موظف هستند مجلس را به لحاظ تبیین معارف دینی گرم کنند.

 

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه در مجالس مذکور احکام تقویت و مردم با احکام دینی آشنا شوند، خاطرنشان کرد: هیئت‌های مذهبی یک نهاد خودجوش مردمی است که می‌تواند ملجأ، مرجع و بستر برای تقویت باورهای دینی و مسائل اخلاقی و رشد و بالندگی انسان باشد.

 

وی با تاکید بر اینکه عده‌ای باید علوم اهل بیت (علیه‌السلام) را یاد بگیرند و به دیگران انتقال دهند، اظهار داشت: نقل درست واقعه عاشورا از کتاب‌های معتبر توسط مبلغین و مداحان صورت گیرد و منبر بدون مطالعه نداشته باشند.

 

خطبه 58 امام حسین(ع) در منا، با دقت خوانده شود

رئیس مرکز اسلامی هامبورگ با بیان اینکه خطبه 58 سال 58 هجری امام حسین (علیه‌السلام) در منا، حتما با دقت خوانده و برای مستمعین گفته شود، افزود: مداحان و مبلغین تحلیل و تطبیق را در مراسمات داشته باشند.

 

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه مجالسی به نام زیارت عاشورا در کشور متداول شده که متاسفانه فقط به قرائت آن می‌پردازند و به مسلمانانی که روز به روز کشته می‌شوند نمی‌پردازند، گفت: زیارت عاشورا به معنی موضع گرفتن و دانستن مواضع است.

 

وی با بیان اینکه در سال 1323 سفارت انگلستان 15 هزار قمه را به هیئت‌های مذهبی ایران داد تا در مراسماتشان قمه زنی داشته باشند، تصریح کرد: دشمن برای به انحراف کشاندن جلسات مربوط به عاشورا، از هر حربه‌ای استفاده می‌کند.

 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه دشمن در آن زمان تصمیم گرفته بود تا مراسمات خودجوش حسینی را به سمت تعطیلی بکشاند اما موفق نشد، خاطرنشان کرد: دشمن درصدد برآمد تا اصل عاشورا و مکتب حسینی به فراموشی سپرده شود و مردم به فرعیات بپردازند.

 

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه دشمن کاری کرد تا روحانیون در مجامع و مجالس حسینی حضور نداشته باشند، زیرا می‌دانست روحانیون مکتب عاشورا را احیا می‌کنند، اظهار داشت: به قدری دشمن برای به انحراف کشاندن عاشورا برنامه تدوین کرد تا توانست در جاهایی موفق شود.

 

مجالس امام حسین (ع) باید به مجالس اخلاقی و ترویج احکام تبدیل شود

وی با بیان اینکه مجالس امام حسین (علیه‌السلام) باید به مجالس اخلاقی و ترویج احکام تبدیل شود، افزود: مجالس حسینی باید معنویت از آن برخواسته و دشمن شناسی و شناخت دشمن‌های امروز مسلمانان و اسلام در آن صورت گیرد.

 

رئیس مرکز اسلامی هامبورگ با بیان اینکه اسلام بدون شریعت و نماز و امر به معروف و نهی از منکر و بدون عقیده و فکر یعنی فقط به یدک کشیدن نام اسلام، گفت: کسانی که در مجالس حسینی شرکت می‌کنند باید رفتارشان متناسب با رفتار امام حسین (علیه‌السلام) باشد.

 

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه پیروان امام علی (علیه‌السلام) باید ممثل و نماینده رفتاری این امام باشند، تصریح کرد: در هیئات مذهبی اعضای هیئت امنا و مداح و کسانی که مجلس را می‌چرخانند، وقتی خارج از مجلس می‌شوند باید رفتار حسینی در آنها جلوه کند و نمونه‌ای رفتار امام حسین (علیه‌السلام) را داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه ما باید با رفتارمان امام حسین (علیه‌السلام) را به دیگران بشناسانیم، خاطرنشان کرد: جهل دشمن بشریت در طول تاریخ بوده که انسان‌های بزرگی همچون اهل بیت (علیه‌السلام) و علما را از اسلام گرفته است.

 

مجالس امام حسین (علیه‌السلام) مجالس جهل زدایی و معرفت افزایی باشد

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان با اشاره به اینکه مجالس امام حسین (علیه‌السلام) مجالس جهل زدایی و معرفت افزایی باشد، اظهار داشت: باید در این مجالس خرافه زدایی و انس با قرآن را ترویج داد.

 

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه امروز در داخل و خارج کشور تلاش می‌کنند تا مجالس اهل بیت (علیه‌السلام) و مکتب عاشورا را با خرافات آمیخته کنند، افزود: مداحان باید با تبیین مکتب اهل بیت (علیه‌السلام) با خرافات مقابله کنند.

 

وی با بیان اینکه مجالس حسینی ظرفیت بزرگی است که باید به درستی از آن بهره مند شد، گفت: کل مجالس به عنوان درس و پیامی برای مخاطبان باشد و مکتب عاشورا را باید به درستی بشناسیم و به عنوان اصل و پایه قرار دهیم.

 

کد خبر 655888

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha