حجت الاسلام سید جعفر رضایی، امام جمعه رامسر، امروز (29 شهریور) در خصوص نامگذاری 30شهریور به عنوان روز جهانی صلح و نقش مسجد برای تحقق این مهم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: ره آورد تعامل انسان ها بر اساس اندیشه، خرد، تعامل و همزیستی مسالمت آمیز در کنار یکدیگر است.
وی اظهار کرد: اولین آموزه های ادیان الهی به ویژه تاکید اسلام بر صلح، زندگی همراه با آرامش، تعامل و احترام متقابل است که در فرق و ادیان دیگر به این اندازه، وجود ندارد.
حجت الاسلام رضایی بیان کرد: لااکراه فن الدین به معنای اینکه با بکارگیری عقل و خرد، دین را انتخاب کنید تا زندگی دنیا و آخرت، تامین شود و به سعادت، نائل شوید.
وی ابراز کرد: اسلام با توجه به جهانشمول بودن، تمام انسان ها با هر نژاد، رنگ و جغرافیایی را شامل می شود که همه می توانند در زیر چتر این دین، قرار گیرند.
حجت الاسلام رضایی با اشاره به اینکه پیامبر مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله و سلم)، پیام صلح و آرامش را به جهانیان ابلاغ کرد، گفت: پایگاه مسجد به عنوان منادی آموزه های اسلام و پایه های اصلی به شمار می آید.
وی اظهار کرد: مردم با هر قومیت و نژادی در محل زندگی خویش، مسجدی را بنا می کنند که این امر القاء کننده پیام اسلام است که خواهان آرامش، ارتباط معنوی، جستجو کننده اهداف متعالی و گریز از هر پلشتی، محسوب می شود.
حجت الاسلام رضایی بیان کرد: مسجد به عنوان پایگاه معنوی و اصلی ارتباط با خدا همواره تاکید شده که مردم در آن مکان، یکدیگر را دوست بدارند.
وی ابراز کرد: خدای متعال در قرآن می فرماید که ما به انسان، کرامت و ارزش قائل هستیم و در دعاهای ماه رمضان آمده که «اللهم فک کل اسیر» و اللهم اشفع کل مریض» به معنای آنکه برای تمامی انسان های گرفتار، دعا کنید.
حجت الاسلام رضایی گفت: سلامتی، آزادی، سعادت و خوشبختی همه انسان ها از رویکردهای اسلام است و رساترین و گویاترین انسان دوستی، صلح و آرامش را از این دین و خانه های خدا بر زمین، به گوش می رسد.
نظر شما