به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، بهمن نامور مطلق، معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در مراسم افتتاح مرکز صنایع دستی چونک، با اشاره به موفقیت های فروش آنلاین صنایع دستی گفت: اگر بتوانیم صنایع دستی ایرانی را از طریق فروشگاه های مجازی و فضای سایبری بفروشیم گام بزرگی در حوزه بازار صنایع دستی برداشته ایم.
وی با بیان اینکه صنایع دستی ایران در فضای سایبر گسترش می یابد، خاطرنشان کرد: برای بهبود صادرات و فروش صنایع دستی تلاش می کنیم تا صنایع دستی را در فضای مجازی گسترش دهیم.
نامورمطلق، الگوی مشارکت بخش خصوصی صنایع دستی با شرکت های سرمایه گذاری بزرگ را الگوی موفق برای به روز شدن و تجاری سازی صنایع دستی کشور عنوان کرد و افزود: با موفقیت این مدل مشارکت در حوزه صنایع دستی، شرکت های بزرگ دیگر نیز می توانند با اطمینان بیشتر به حمایت تولیدکنندگان صنایع دستی و فروشندگان آنلاین بپردازند.
معاون صنایع دستی کشور، مرکز صنایع دستی چونک را یک مدل از نحوه ارئه صنایع دستی در فضای مجازی عنوان کرد و گفت: اگر بتوانیم این الگوسازی را با موفقیت انجام دهیم دیگر بازیگران صنایع ایران برای سرمایه گذاری و تکمیل زنجیره تولید تا فروش راغب خواهند شد.
وی با بیان اینکه صنایع دستی با اشاره به ضرورت توجه به نیاز مخاطبان صنایع دستی از سوی هنرمندان، خاطرنشان کرد: صنایع دستی باید بتواند با به روز کردن چهره و تصویر خود ویرایش جدیدی متناسب با نیاز مخاطبان امروزی ارائه کند.
در ادامه محمد شهنوازیان، رییس هیات مدیره «گروه نیک بسپار یزد» که سرمایه گذاری در «مرکز صنایع دستی چونک» را آغاز کرده است، حضور شرکت های دانش بنیان در صنایع دستی را یک ضرورت دانست.
وی با بیان اینکه چونک یک استارت آپ ایرانی واقعی است که با سرمایه گذاری بخش خصوصی آغاز شده است، افزود: برنامه ما این است که طی سه سال آینده بالغ بر 100 میلیارد ریال در صنایع دستی سرمایه گذاری کنیم.
شهنوازیان، پوشش کامل بازار داخلی و حضور موفق در بازارهای جهانی را هدف اصلی این مرکز عنوان کرد و گفت: تصمیم داریم در چهار کشور از چهار قاره جهان، انبارهای بزرگ برای تسریع در فروش و تکمیل بهینه زنجیره خدمات در سطح بین المللی ایجاد کنیم.
نظر شما