فعالان گردشگری گیلان را مقصد گردشگری حوزه خوراک معرفی کنند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان اعلام کرد: فعالان گردشگری گیلان تلاش کنند این استان به عنوان مقصد گردشگری در حوزه خوراک و غذا قابل تعریف باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، مهندس رضا علیزاده، مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی عصر امروز (2 مهر) در همایش تجلیل از فعالان حوزه گردشگری در هتل کادوس رشت به موفقیت گیلان در جشنواره غذاهای بومی و محلی در استان گلستان اشاره کرد و گفت: حضور گیلان در جشنواره‌های مختلف زبانزد عام و خاص است و همیشه انتظار درخشش استان ما را دارند.

 

  وی با تقدیر از جامعه واحدهای پذیرایی و سفره خانه‌های سنتی گیلان به عنوان پرچمداران این موفقیت اظهار کرد: تشکل‌های گردشگری توازن خوبی بین خود ایجاد کردند.

 

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان، خواستار تشکیل دبیرخانه واحد تشکل‌های گردشگری شد و گفت: این دبیرخانه می‌تواند به عنوان بازوی اجرایی و مشاور اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، پیگیر مطالبات تشکل‌های گردشگری باشد.

 

وی افزود: تا نظم و هماهنگی بین تشکل‌های گردشگری برقرار نشود زنجیره خدمات که تحت عنوان یک بسته خدماتی ارائه بدهد محقق نمی‌شود.

 

علیزاده اعلام کرد: متاسفانه در حوزه گردشگری به صورت جزیره‌ای کار می‌کنیم که با رفتار حرفه‌ای در حوزه گردشگری زمین تا آسمان تفاوت دارد.

 

وی تاکید کرد: گیلان آمادگی دارد نه تنها در جشنواره‌های منطقه‌ای بلکه ملی و فراملی حضور پیدا کرده و داشته‌های خود را عرضه کند.

 

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان با بیان اینکه در بازاریابی گردشگری مهمترین مقولاتی که به آن تاکید دارند حضور در جشنواره‌ها و نمایشگاه‌هاست، گفت: هر کشوری بتواند با استاندارهای بازاریابی نمایشگاهی و جشنواره‌ای کسب کند در بازار رقابت گردشگری گوی سبقت را خواهند ربود.

 

وی اعلام کرد: تلاش فعالان گردشگری گیلان باید به این سمت متمرکز شود که استان به عنوان مقصد در حوزه خوراک و غذا قابل تعریف باشد.

 

علیزاده با بیان اینکه شهر رشت از طرف یونسکو به عنوان شهر خلاق غذا ثبت شده  و این ابتدای این راه است، گفت: موضوع شهر خلاق باید دامنه فعالیت خود را علاوه بر تنوع بخشی و افزایش رضایتمندی، به عنوان مقصد و جاذبه گردشگری در حوزه غذا در جذب گردشگر به ویژه گردشگر خارجی گسترش دهد.

 

وی اذعان کرد: تشکل‌های گردشگری ضمن اینکه به تنوع و کیفیت غذایی توجه می‌کنند از آموزش نیروی انسانی نباید غافل شوند.

 

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان، آموزش را رمز موفقیت حوزه گردشگری دانست و گفت: از ستون‌های قابل تکیه توسعه یافتن گردشگری در جهان آموزش نیروی انسانی است.

 

وی در ادامه گفت: واحدهای پذیرایی خدمات غذایی ارائه شده در سایر استان‌ها را کمتر در منوی غذایی خود بگنجانند و به غذای محلی اولویت دهند.

 

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان خاطرنشان کرد: 400 نوع غذا، پیش غذا و نوشیدنی در گیلان شناسایی شده که به پشتوانه این ظرفیت می‌توانیم منوی غذایی بومی گیلان را عرضه کنیم.

 

 

 

کد خبر 658042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha