برگ ریزان اسرائیل با بهار انقلاب های عرب رسیده است

مردم مصر با حمله سفارت رژیم صهیونیستی در قاهره در حقیقت حامل پیام مردم عرب برای حامیان صهیونیستها بودند که نابودی این کودک نامشروع به زودی فرا خواهد رسید.

خبرگزاری شبستان، انقلابیون مصری از هفته های گذشته بارها و بارها در اعتراض به اقدامات شنیع رژیم صهیونیستی و کشتن نیروهای نظامی در مرزهای مصر در مقابل سفارت این رژیم در قاهره تظاهرات کردند و خروج سریع سفرای صهیونیستی را خواستار شدند؛ اما رژیم صهیونیستی خشم ملت مصر را جدی نگرفت تا اینکه آتش خشم این ملت که رژیم چندین ساله حسنی مبارک را ساقط کرده بود، دامن آنها را گرفت و حماسه ای را که انقلابیون ایران در چهار نوامبر سال 1979 مصادف با 13آبان 1358 با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا آفریند، اینبار در قاهره با تسخیر لانه جاسوسی اسرائیل رقم زدند و سفرای این رژیم شبانه فرار را بر قرار ترجیح دادند و با لباس های مبدل از مرز مصر به سمت سرزمین های اشغالی گریختند تا درس عبرتی با شد برای صهیونیست ها و همپیمانانش.

 
 

رژیم صهیونیستی در هفته اخیر ضربات مهلکی را از سوی دو همپیمان منطقه ای خود مصر و ترکیه دریافت کرده است؛ مصر با حمله به سفارت و اخراج سفرای این رژیم و ترکیه نیز با قطع ارتباط و اخراج سفیر صهیونیستی.
به نظر نمی رسد که پرونده تعطیلی سفارت اسرائیل و اخراج سفیران آن در اینجا بسته شود بلکه در کشورهای دیگر عربی همچون اردن – متحد دیگراسرائیل- زمزمه ها برای تعطیلی سفارت و اخراج سفرا شنیده می شود.
همین تحولات منطقه و انقلاب های عربی باعث شده تا انزوای رژیم اسرائیل هر روز افزایش یابد و بقایش این رژیم با مشکل مواجه شود چراکه همه این تحولات ترس غریبی را در میان محافل صهیونیستی نسبت به فروپاشی این رژیم انداخته است.
پایگاه اطلاع رسانی اطلاعات نظامی اسرائیل"تیک دیبکا" اعلام کرد: حمله به سفارت رژیم صهیونیستی در قاهره، این رژیم را به 32 سال گذشته به تاریخ تیره و تار و سالهای انزوای و ناامیدی بازگرداند.
به گزارش این پایگاه اطلاع رسانی، سران اشغالگر همه پیامدهای این حادثه را درک کردند و می داند که اسرائیل اکنون به سالهای 70 بازگشته است به طوری که دولت در انزوای کامل به سر می برد، اطرافش صلحی نیست، تنها و غریب در خاورمیانه ای است که هر لحظه احتمال دارد در معرض حملات عرب قرار گیرد.
براساس این گزارش، با خروج سفیر اسرائیل از قاهره، به نظر می رسد هرگز این سفیر به آنجا بازنگردد و توافقنامه صلح میان مصر و اسرائیل که تا امروز بلوکه بوده، هرگز هیچ سخنی درباره آن نشود، همچنین هیچ سخنی درباره فرایند واردات گاز نخواهد شد چرا که پس از حمله به لوله های گازتا این لحظه، گازی به تل آویو صادر نشده است.
این حمله شروع حوادث دیگر است و نخستین راه قطع ارتباط مصر و اسرائیل و شورای نظامی مصر نیز نمی تواند بر این اوضاع مسلط شود و راهی برای فروپاشی تسلط این شورا نیز خواهد بود.
این پایگاه اطلاع رسانی اعلام می کند که حمله به سفارت تنها دو روز پس از دیداری رسمی "رجب طیب اردوغان" نخست وزیر ترکیه از قاهره رخ داد سخنان ضد اسرائیلی اردوغان باعث تحریک ملت مصر شد و آتش زیر خاکستر شعله ور شد.
سخنان اردوغان موفقیت آمیز بود چراکه او پرده از چهره اسرائیل و همپیمانش برداشت و ملت مصر نشان داد که قطع ارتباط با این رژیم امروز یک ضرورت است. رژیمی که به هیچ یک از توافقنامه های امضا شده و قطعنامه های سازمان ملل پایبند نبوده و بارها و بارها آنها را نقض کرده و به تذکرات دیگران این درباره توجهی نداشته است. رژیمی که امروز دست پیش را گرفته و می گوید به خاطر حمله به سفارت عذرخواهی کنید و یک میلیارد دلار بدهید.رژیمی که برای کشتن بی دلیل اتباع ترک از ملت ترکیه عذرخواهی نکرد و برای جبران این خسارت اقدامی انجام نداده است.
امروز دو کشور اسلامی بزرگ منطقه مصر و ترکیه در مقابل اسرائیل می ایستند و پایگاه ضد اسرائیل را تشکیل داده اند، به همین دلیل اسرائیل امروز از خطرناک ترین مرحله تاریخی در صحنه نظامی و سیاسی می گذرد.
با این حال، اسرائیل درصدد است دوباره شانس خود را امتحان کند و با دولت مصر تماس هایی را برای ارتباط برقرار کند، اگرچه سران صهیونیستی معتقدند حمله به سفارت حادثه دردناکی برای صلح بین دو طرف بوده است و نقض معیارهای دیپلماتیک به شمار می آید اما صلح بین دو طرف منافع استراتژیکی دو کشور را تامین می کند و باید با وجود انقلاب در مصر ارتباط برقرار شود.
سران صهیونیستی می اندیشند اگر بتوانند دوباره با مصر ارتباط برقرار کند، هم می توانند به تدریج از انزوا خارج شوند و هم می توانند فشار کشورهای دیگر منطقه بر روی حاکمان خود برای قطع ارتباط با اسرائیل و اخراج سفرایش را کم کنند.
یک دیپلمات غربی معتقد است که روابط تیره و شدیدا سرد میان ملت مصر و رژیم صهیونیستی زمانی بهبود خواهد یافت که مشکل فلسطین حل شود.
در همین حال، بحران روابط میان اسرائیل و همسایگانش نگرانی غرب به ویژه ایالت متحده آمریکا را برانگیخته است. مصر و ترکیه دو همپیمان آمریکا به شمار می آیند و اقدامات این دو کشور در صحنه جیوسیاسی منطقه در اوج ناآرامی ها مهم بوده است.
رژیم صهیونیستی تاقبل از حمله خونین نیروهای دریایش به کشتی مرمره ترکیه که برای کمک های انسانی به همراه کشتی ها دیگر در می سال 2010 به غزه عازم شده بود، تلاش می کرد مناسبات آرامی با ترکیه و حتی مصر داشته باشد؛ اما این حمله تیر خلاصی برای ادامه روابط تل آویو و آنکارا بود.
اما بدترین اقدام اسرائیل در هفته های اخیر پس از کشتن نظامیان مصری، مقابله با خواسته فلسطینی در پیوستن به سازمان ملل است.
فلسطینی ها در روزهای آینده درخواست تاریخی خود برای پیوستن به سازمان ملل ارایه خواهند داد تا یکی از اعضای این سازمان به عنوان کشور مستقل باشند، اما اسرائیل همه تلاش خود را برای محقق نشدن این خواسته فلسطینی ها به کار بسته است و خود را به در و دیوار می زند تا این مهم اتفاق نیفتد و اگر نیفتد نه تنها اعتبار نداشته اسرائیل بلکه اعتبار آمریکا و همپیمانان غربی اش که با حق وتوی خود فلسطین را از حقوق طبیعی اش محروم کردند، زیر سوال می رود.
می توان حمله به سفارت اسرائیل و اخراج سفرا از قاهره و قطع ارتباط تجاری و نظامی آنکارا با تل آویو و اخراج سفیران و اعتراض ها و تظاهرات کشورهای عربی در مقابل سفارت اسرائیل را پیامی از سوی مردم عرب به سران صهیونیستی دانست و پیام آنها این است که اسرائیل به خط پایان رسیده است.
پایان پیام/
 

          

     

کد خبر 65929

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha