«پیمان عباسی» فیلمنامه نویس سینما و تلویزیون درباره تفاوت کار سینما، تلویزیون و شبکه نمایش خانگی به خبرنگار تلویزیون شبستان گفت: به نظر من تفاوت کار در سینما و تلویزیون، در میزان خط قزمزها و بودجه تولیدشان است. بودجه تولید در سینما بیشتر و بازتر است؛ قصه کمی می تواند دارای فضاهای عاشقانهتری باشد و حجاب بازیگرها متفاوت است، اما در تلویزیون خیلی از این مسائل حساس تر است و نمی توان به سمت آنها رفت. صادقانهترین جوابی که می توانم برای این سوال داشته باشم این است که این تفاوت در میزان حساسیت نسبت به آن ها است.
وی که نویسنده فیلم سینمایی «یادم تو را فراموش» نیز است، در ارتباط با این پرسش، سینما را به دو دسته گیشه و هنری تقسیم کرد و توضیح داد: سینما در حال حاضر به دو دسته سینمای گیشه یا مخاطب (پاپیولار) و سینمای آرت یا هنری تقسیم شده است که این روزها هم خیلی باب است. فیلم هایی که یک نویسنده در زمینه تجاری می نویسد باید به گونه ای باشد که هزینه تهیه کننده به جیبش برگردد و به همین دلیل محکوم به عمومی نویسی است اما در نوع سینمای هنری، یک نویسنده اصلا برایش مهم نیست که دیگران چه احساسی نسبت به فیلم دارند و تجربیات و آن داستانی که دلش می خواهد را می نویسد.
نویسنده سریال «لژیونر» در پایان درباره نویسندگی در آثار تلویزیون نیز گفت: نویسندگی برای آثار تلویزیونی همانند سینمای گیشه است چراکه مخاطب عام تر است و در عین حال باید تمامی جذابیت ها را در یک قاب بسته و با رعایت قوانین مختص به صداوسیما، به نمایش گذاشت.
نظر شما