به گزارش خبرنگار شبستان، محمدرضا مسفروش، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در حاشیه هشتمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در جمع خبرنگاران گفت: از ابتدای سال تاکنون 480 جلسه تشکیل شده است که مباحث 3 هزار و 205 شرکت مورد بررسی قرار گرفته است ،3 هزار و 253 مصوبه داشت که از این میزان 1796 مصوبه اجرا و 1457 مصوبه نیز آماده اجرا است.
وی بیان کرد:بیشترین موارد با 43.9 درصد مربوط به مشکلات و تسهیلات امور بانکی ، 21.43 درصد بریوط به تامین اجتماعی، 20.9 درصد مربوط به امور مالیاتی و سایر موارد هم13.7 درصد می باشد.
مس فروش اظهار کرد: در جلسه امروز 13 مورد مطرح شد که یک مورد آن مربوط به حوزه جهاد کشاورزی، یک مورد مربوط به تامین اجتماعی، بقیه موارد هم از حوزه صنعت بود.
مسفروش تصریح کرد: بخش عمدهای از جلسه امروز مربوط به امور مالیاتی بود چون نماینده سازمان مالیاتی تغییر کرده بود کمی روی قضایا ابهام پیش آمد، خوشبختانه تمام موارد جز یک مورد عین تصمیمگیری که در دبیرخانه اتخاذ شده بود در جلسه امروز تصویب شد و فقط یک مورد موکل به جلسه فردا شد که مقرر شد معاون استاندار که نمایندگان ذیربط و بانک جهاد کشاورزی است موضوع را بررسی و تصمیمگیری کنند.
رییس صنعت، معدن و تجارت استان تهران اظهار کرد: از این تعداد مصوبه 1428 مورد بانکی، 697 مورد تامین اجتماعی، 680 مورد دارایی و سایر هم 448 مورد بوده است.
مسفروش خاطرنشان کرد: برای سال جدید 2500 میلیارد تومان پرداخت مستقیم و سامانهای اختصاص یافته است. امسال این میزان به 2500 میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.
محمد حسین مقیمی، استاندار تهران نیز دراین جلسه خطاب به نمایندگان بانکها در این جلسه گفت: زمان برای ما بسیار مهم است، اگر ما درست تصمیم می گرفتیم و درست عمل می کردیم اکنون این تولیدکنندگان در این جلسه حضور نداشتند، کار آنها تولید است و حضور آنها در اینج به دلیل رفع مشکلات و موانع تولیدشان است، خواهشمندم قبل از حضور در این جلسه تصمیمات خود را برای رفع مشکلات آنها اتخاذ کنید تا در این جلسه فقط به یک تصمیمگیری نهایی برسیم. با تولیدکنندگان باید روشن و واضح صحبت کنید، اگر آنها کار خود را به خوبی انجام دهند، مشکل اشتغال نیز در جامعه حل می شود رسیدگی به مشکلات تولیدکنندگان و رفع دغدغه صاحبان صنایع از وظایف مهم دستگاههای متولی بخش از استان است.
وی بیان کرد: فروشنده در فروش کالا سهم خود را از مبلغ فروش برداشته و 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده به دولت تعلق می گیرد و فروشنده در این مالیات سهمی ندارد.
وی بیان کرد: فروشندگان در بازار رقابت با حذف میزان 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده از قیمت کالا مشتری بیشتری جذب می کنند که این موضوع موجب ضرر به دولت می شود.
نظر شما