ورود بیش از ۱۱ هزار نفر پناهجوی  روهینگیایی به  بنگلادش

خبرگزاری شبستان: بر اساس اعلام کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل متحد بیش از ۱۱ هزار نفر از پناهجویان روهینگیایی تا کنون وارد بنگلادش شده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «خبرگزاری فرانسه»، بر اساس اعلام آژانس پناهجویان سازمان  ملل نیروهای مرزی بنگلادش روز گذشته از ورود بیش از 11 هزار پناهجوی روهینگیایی خبر دادند.

سخنگوی کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهجویان «UNHCR»، امروز  با تاکید بر اینکه میزان ورود پناهجویان روهینگیایی به بنگلادش به حد "هشدار کامل" رسیده گفت 11 هزار تن، افزایش زیادی در شمار پناهجویان است.

وی افزود کمیساریای عالی سازمان ملل به منظور ایجاد آمادگی برای ورود احتمالی پناهجویان در روزهای آینده، درحال همکاری با مسئولان بنگلادش است تا مرکزی برای عبور و مرور مهاجران ساخته شود.

مقامات بنگلادشی می خواهند اردوگاه های موجود در اطراف «کوتوپالونگ» را تبدیل به یک شهر مهاجرتی برای ۸۰۰ هزار مسلمان روهینگیایی کنند،اقدامی که سازمان ملل نسبت به خطرات آن هشدار داده است.

مشاهده از بین بردن جنگل ها برای بزرگ کردن اردوگاه مهاجران در بنگلادش از اولین خاطره های بدی است که در ذهن «حسینه بگوم» بر جای مانده است.

سرازیر شدن حدود 520 هزار روهینگیایی به بنگلادش در شش هفته گذشته این موقعیت را بدتر هم کرده و حتی محیط زیست و اکوسیستم در «کوتوپالونگ» را نیز دچار اختلال کرده است.

مسلمانان روهینگیا چه آنهایی که در سال های 1978 و 1991 تا 1992 میلادی از ناآرامی راخین فرار کرده و چه آنها که امسال از میانمار مهاجرت کرده اند،احساس می کنند که هیچ جا آنها را نمی خواهد.

میانمار آنها را مهاجرانی می داند که از بنگلادش آمده و به طور غیرقانونی در این کشور زندگی می کنند و بنابراین هویت ملی و حق شهروندی به آنها نمی دهد.

در بنگلادش هم به مهاجران روهینگیایی اجازه داده نمی شود کار کنند یا به خارج از اردوگاه ها بروند.آنها مجبورند با کمک هایی که از سازمان ملل و موسسه های خیریه می آید زندگی کنند و منتظر بمانند به راخین برگردند که احتمالا هیچ گاه هم به وقوع نخواهد پیوست.

محمد ادریس که از سال 1992 در «کوتوپالونگ» بوده استن می گوید که برخی از مهاجران هم مجبورند به عنوان کارگران بازار سیاه مشغول به کار شوند و کوچک ترین گزارشی از آنها به پلیس موجب اخراجشان از اردوگاه های مهاجرتی می شود.

او به خبرگزاری فرانسه گفت:ما مثل زندانی ها زندگی می کنیم.ما مدت های طولانی اینجا بوده ایم ،این زندگی نیست.

مقامات بنگلادشی می خواهند اردوگاه های موجود در اطراف «کوتوپالونگ» را تبدیل به یک شهر مهاجرتی برای 800 هزار مسلمان روهینگیایی کنند.

سازمان ملل هشدار داده است که چنین مکانی به طرز وحشتناکی پر ازدحام خواهد بود.

 

 

 

 

 

 

کد خبر 661209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha