زهرا افتخاری، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس به خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیراز گفت: قصه گوها با شخصیت پردازی ها، تصویرگری ها، تخیل و ابزار متنوع ما را با دنیای قصه و آدم های مختلف بیشتر آشنا کردند.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس اضافه کرد: قصه گوها ما را به خیال فرو بردند و تمامی قصه ها نشان دهنده توجه مربیان به موضوع، محتوا، خداشناسی، انسان دوستی، مهر و محبت، شخصیت های تاریخی و تمامی ارزش های اخلاقی است که با استفاده از نمادهایی چون عدالت، آزادگی، شجاعت، ظلم گریزی و ستم ناپذیری، این مفاهیم را برای ما نهادینه می کنند.
به گفته افتخاری، قصه گویان اندیشمندانی هستند که با قصه و انجام فعالیت های متنوع فرهنگی هنری در انتقال باورها، ارزش ها، معارف و تمامی مهارت ها، الگوی دیگرانند.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس یادآور شد: مربیان، نوجوانان، پدران و ماران و پدربزرگ ها و مادربزرگ های قصه گو با انواع قصه ها، هنجارهای اخلاقی را با روشی طنزآمیز، لهجه های شیرین و با تصاویری زیبا ترسیم و دیدگاه های خود را در رابطه با اخلاق و اجتماع بیان کردند.
وی افزود: ارائه این قصه های خوب در این 2 روز نشان داد که داستان های ادبیات کهن و قصه های کلاسیک هنوز ماندگارند و قصه گوها با استفاده از همین متون کهن ادبیات ایران، با افق نگاهی گسترده توانستند راهی روشن برای درک و احترام متقابل به ما بیاموزند.
خاطر نشان می شود، مرحله استانی بیستمین جشنواره بین المللی قصه گویی 19 تا 20 مهر ماه جاری با حضور 23 مربی و پنج نوجوان قصه گو در مجتمع فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس برگزار شد.
نظر شما