مراسم روز جهانی غذا با شعار سرمایه‌گذاری در امنیت غذایی برگزار می‌شود

خبرگزاری شبستان: مدیر همایش اجرایی روز جهانی غذا گفت: این مراسم ۲۳ مهر با شعار تغییر آینده مهاجرت، سرمایه‌گذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار شبستان، محمد هاشمی، دبیر اجرایی روز جهانی غذا در نشست خبری با اصحاب رسانه با تاکید بر اینکه اعطای نشان ایمنی و سلامت در راستای تشویق و حمایت از تولیدکنندگان فرآورده های غذایی است، گفت: در این سال ها نزدیک به 150 نشان ایمنی سلامت ارایه شده است که شرکت هایی که این نشان را بتوانند دریافت کنند از حمایت های ویژه برخوردار می شوند.

 

مدیر اجرایی همایش روز جهانی غذا گفت: نشان ایمنی سلامت جای خود را در بین مردم خیلی باز کرده است و در بخش چراغ های رنگی تاکید بر کاهش نمک، شکر و چربی است و هر کسی می تواند انتخاب کند تا از چه چیزی استفاده کند.

 

در ادامه این نشست، بهروز جنت، مدیر کل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو گفت: در برخی مواقع در ارایه نشان ایمنی و سلامت به دنبال بالا بردن ایمنی سلامت و تغذیه رفته ایم و در برخی مواقع به دنبال کاهش هیدروکرباتها و نمک و گاهی نیز هدف ما ترویج محصولات پروبیوتیک بوده است.

 

جنت افزود: امسال با توجه به پوکی استخوان هدف ما افزایش ویتامین D‌ می باشد چرا که قرار نگرفتن افراد در معرض تابش نور خورشید و خود به صورت یک معضل درآمده است.

 

وی افزود: امسال از شرکت هایی که محصولات دارای ویتامین D تولید کرده اند، تقدیر خواهد شد.

 

جنت با بیان اینکه نشان ایمنی و سلامت به خارج از مرزهای ایران نیز راه پیدا کرده است، افزود: ما به دنبال کاهش بیماری های دیابت، چاقی و کم تحرکی هستیم و با کمک رسانه ها می خواهیم تحرکی در جامعه افزایش پیدا کند.

 

مدیر کل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو گفت: امروزه عمل جراحی عروق گردنی قلب به خاطر استفاده زیاد از اسید چرب ترانسی می باشد و سکته قلبی در افراد 40 تا 45 سال معمولا کشنده است که تلاش می کنیم تا این نوع بیماری ها از جامعه حذف شوند.

 

جنت با تاکید بر اینکه امروزه محصولاتی که دارای برچسب اصالت نباشند، تقلبی و قاچاق محسوب می شوند، گفت: شماره اس ام اس 20008822 اس ام اس پاسخگوی سازمان غذا و دارو است و سایر شماره ها مربوط به محصولات قاچاق است که قاچاقچیان برای آن به دنبال فروش قاچاق هستند.

 

وی در پاسخ به خبرنگار شبستان در خصوص میزان استفاده از روغن پالم در داخل کشور گفت: در استفاده از روغن پالم ما با 2 اتفاق روبرو بودیم و به خاطر افزایش قیمت روغن و اختلاف قیمت روغن پالم و سایر روغن ها برخی از تولیدکننده ها که مجوز استفاده از روغن پالم را نداشتند شروع به استفاده از روغن پالم در محصولات خود کردند و برخی نیز میزانی بیشتر از حد مجاز را در تولید محصولات خود به کار گرفتند و در سال های 92 و 93 تقریبا 720 هزار تن واردات روغن پالم داشتیم و با محاسبات سازمان غذا و دارو به این نتیجه رسیدم که واردات تا 420 هزار تن برای مردم مشکل خاصی ندارد و در سال های 95 و 96 هنوز به 420 هزار تن واردات نرسیده ایم.

 

 

 

 

کد خبر 662292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha