جزییات جشنواره تئاتر دانشجویی «تجربه» تشریح شد

خبرگزاری شبستان:دبیر جشنواره تئاتر دانشجویی «تجربه» جزییات برگزاری و شرکت در این جشنواره را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، جواد کاوندی، دبیر جشنواره تئاتر تجربه در نشست خبری این رویداد در جمع اصحاب رسانه گفت: شنبه 29 مهرماه سال جاری افتتاحیه هجدهمین جشنواره تئاتر تجربه را در سالن شهید آوینی دانشگاه تهران خواهیم داشت.

 

وی افزود: در این افتتاحیه از مفاخر هنری هنرهای تجسمی تقدیر خواهد شد. همچنین از پوستر تئاتر تجربه نیز رونمایی خواهیم کرد.

 

دبیر جشنواره تئاتر تجربه با اشاره به جزییات این جشنواره گفت: جشنواره تئاتر تجربه در دو بخش پژوهشی و اجرایی برگزار می‌شود. بخش پژوهش با هدف جذب دانشجویان به فعالیت های پژوهشی و کاهش فاصله میان حوزه نظر و عمل در تئاتر برگزار می شود و فعالیت خود را تنها به ارایه مقاله محدود نکرده و دانشجویان می توانند مقاله علمی پژوهشی- علمی ترویجی، ژورنالیزم و تئاتر، رساله پژوهشی از روند تولید یک اثر نمایشی داشته باشند.

 

وی تصریح کرد: مقاله در بخش پژوهش باید به صورت سخنرانی زنده، ارایه فیلم، ارایه فایل صوتی و سایر روش های خلاقانه باشد.

 

کاوندی تصریح کرد: آثار برگزیده جشنواره تئاتر تجربه در بخش پژوهش به صورت کتاب منتشر خواهد شد

 

به گفته دبیر جشنواره تئاتر تجربه، مهلت ثبت نام و ارسال آثار 15 دی ماه سال جاری است و نتایج آثار راه یافته نیز نیمه اول بهمن اعلام می شود.

 

وی با اشاره به بخش هنرهای اجرایی در جشنواره تئاتر تجربه گفت: هنر اجرا می تواند به صورت پرفورمنس با تاکید بر معماری، با تاکید بر فرد و بدن، با تاکید بر مدیوم باید باشد.

 

دبیر جشنواره تئاتر تجربه تصریح کرد: متقاضیان برای شرکت در این بخش باید با تعریف یک پروپزال زمینه 800 تا هزار کلمه خاستگاه و شکل اجرای خود را به طور کامل شرح داده و آن را همزمان با ثبت نام به صورت فایل PDF یا WORD‌ در سایت جشنواره بارگذاری نماید.

 

وی یادآور شد:  اجرای منهای تئاتر نیز در این جشنواره وجود دارد که می توان به لکچر پرفورمنس، ویدیو آرت، اینستالیشن، کلاژ و دیگر فرم های غیر تئاتری اشاره کرد.

 

وی زمان ثبت نام و ارسال آثار بخش هنرهای اجرایی را نیز 15 دی ماه دانست و گفت: نتایج آثار راه یافته نیمه اول بهمن ماه خواهد بود.

 

دبیر جشنواره تئاتر تجربه به بخش نمایشنامه نویسی اشاره کرد و گفت: این بخش تنها به دانشجویان تئاتر اختصاص دارد و هیچ تمایزی میان شیوه نگارش و سبک متون محدودیتی از طرف جشنواره وجود ندارد. همچنین کارگاه های آموزشی برای نمایشنامه نویسی نیز وجود دارد که مهلت ثبت نام آن 12 آبان ماه است.

 

وی با اشاره به بخش صحنه ای گفت: این بخش با محوریت تئاتر تجربه، محور و آزمایشگاهی و با نگاه ویژه به مفهوم تئاتر اقلیت برگزار می گردد که حداکثر زمان اجرای نمایش ها 30 دقیقه است.

 

به گفته دبیر جشنواره تئاتر تجربه، بخش پوستر، عکس و تیزر نیز وجود دارد که هر شرکت کننده مجاز به ارسال حداکثر پنج پوستر است. 

 

 

کد خبر 662532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha