چگونه جهان را بدون حتی یک کلمه تحت تأثیر قرار دهیم؟

خبرگزاری شبستان: این سوال که چگونه بدون بیان حتی یک کلمه جهان را تحت تاثیر قرار دهیم؟! یکی از مهم ترین سوالاتی است که همواره اکثر مردم به دنبال آن هستند. استاد دانشگاه خوارزمی به این سوال پاسخ می دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، این سوال که چگونه بدون بیان حتی یک کلمه جهان را تحت تاثیر قرار دهیم؟! یکی از مهم ترین سوالاتی است که همواره اکثر مردم به دنبال آن هستند.

 

دکتر سید عبدالله قاسم تبار در نخستین نشست از سلسله نشست‌های «رازهای ارتباط کاریزماتیک با زبان بدن» که شامگاه روز گذشته دوشنبه 24 مهر با همت اداره فعالیت‌های دینی، ادبی و هنری معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان البرز در دانشگاه خوارزمی برگزار شد گفت: در دنیا انسان‌هایی بوده‌اند که بدون گفتن حتی یک کلمه، بر افراد، گروه‌ها، جمعیت یک کشور و حتی مردم جهان تاثیر گذاشته‌اند.

 

قاسمی تبار با بیان اینکه چنین افرادی جهان را تحت تاثیر رفتارهای خود قرار داده‌اند افزود: چارلی چاپلین یکی از این افراد است، او هیچ وقت در فیلم‌های خود از کلام یا بیان استفاده نکرد اما به خوبی توانست افراد را تحت تاثیر خود قرار دهد.

 

وی اضافه کرد: چاپلین بخش اعظم این تاثیرگذاری را از طریق زبان بدن انجام داده است.

 

این استاد روانشناسی دانشگاه خوارزمی نمونه‌هایی دیگر از کسانی که توانسته‌اند با زبان بدن افراد را تحت تاثیر خود قرار دهند ذکر و خاطرنشان کرد: آقای جان لوئیجی کولینا داور  سرشناس ایتالیایی نیز از جمله کسانی است که بخش زیادی از موفقیت خود را به خاطر استفاده صحیح از زبان بدن به دست آورده است.

 

وی ادامه داد: استیو جابز علاوه بر اینکه نابغه تکنولوژی بود، نابغه دنیای سخنوری نیز بود، او هم به خوبی از زبان بدن استفاده می‌کرد.

 

 

قاسمی تبار در ادامه با بیان اینکه گاهی یک حرکت توسط یک فرد با استفاده از زبان بدن می‌تواند بیش از هر رسانه‌ای دنیا را تحت تاثیر قرار دهد گفت: اخیرا این اتفاق با حرکت کودک جنگ زده یمنی که با دست چشم ورم کرده خود را باز کرد تا محیط پیرامون خود را ببیند رخ داد و کل جهان را تحت تاثیر قرار داد، این نیز زبان بدن محسوب می‌شود.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ارتباط پرداخت و خاطرنشان کرد: ارتباط یعنی انتقال پیام از فرستنده و گیرنده و دریافت بازخورد ناشی از این انتقال پیام، این ارتباط می‌تواند به دو صورت کلامی و غیرکلامی صورت بگیرد.

 

این استاد روانشناسی دانشگاه خوارزمی تصریح کرد: معمولا هفت درصد ارتباطات از طریق کلمات صورت می‌گیرد و 38 درصد ارتباطات نیز به صورت عناصر آوایی مثل کم و زیاد کردن تن صدا انجام می‌شود.

 

قاسمی تبار با اشاره به اهمیت زبان بدن اظهار کرد: 55 درصد ارتباطات ما از طریق زبان بدن انجام می‌شود، حتی در برخی از موقعیت‌ها 93 درصد ارتباطات ما تحت تاثیر ارتباطات غیرکلامی است.

 

وی در ادامه با طرح این سوال که زبان بدن چیست بیان کرد: زبان بدن حرکات دست و پا، حالات بدن، چشم‌ها، حرکات سر و حالات چهره را در بر می‌گیرد.

 

 

این استاد روانشناسی دانشگاه خوارزمی افزود: حالات چهره تاثیر زیادی در انتقال پیام دارد پس خوب است که روی این بخش تمرین زیادی انجام شود.

 

قاسمی تبار ادامه داد: اگرچه حالات اصلی چهره انسان‌ها شامل پنج حالت خشم، ترس، تعجب، نفرت و خوشحالی می‌شود اما می‌تواند هزار پیام مختلف را انتقال دهد که این شگفت‌انگیز است.

 

وی با اشاره به کارکردهای زبان بدن اعلام کرد: زبان بدن سه کارکرد اصلی دارد، نخست آگاهی از چگونگی ارسال پیام به دیگران، دوم درک پیام‌های ارسال شده از طرف دیگران و سوم مدیریت رفتار، نگرش و حالات خود.

 

قاسمی تبار با بیان اینکه  حرکات و رفتار ما در تاثیر بر دیگران نقش اساسی دارد گفت: مهمترین چیز در ارتباطات درک پیام‌هایی است که بیان نمی‌شود بنابراین ما همیشه برای دریافت پیام نباید منتظر کلمات

 

بیان شده باشیم، به همین دلیل آشنایی به زبان بدن می‌تواند به ما کمک کند تا به خوبی پیام‌ها را تحلیل کنیم.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ارتباط میان اعتماد به نفس و زبان بدن اشاره و خاطرنشان کرد: با استفاده از زبان بدن می‌توان اعتماد به نفس را تقویت کرد، به عنوان مثال از طریق ارتباط چشمی و یا حالت دست دادن و حالت بدن می‌توان به این کار مبادرت کرد.

 

این استاد روانشناسی دانشگاه خوارزمی به ارتباط چشمی و اعتماد به نفس اشاره و تصریح کرد: معمولا 83 درصد پیام‌هایی که ما از محیط پیرامون دریافت می‌کنیم از طریق چشم است، افرادی که اعتماد به نفس دارند از نگاه مناسبی نیز برخوردار هستند و به طرف مقابل نگاه می‌کنند اما باید مراقب بود این نگاه تبدیل به زل زدن نشود، بنابراین نگاه را باید تغییر داد.

 

وی حالات دست دادن را نیز در این موضوع دخیل دانست و گفت: سه نوع دست دادن وجود دارد، پذیرش، نگاه از بالا به پایین و تسلیم این سه نوع را شامل می‌شود که با توجه به شکل دست دادن می‌توان به آن پس برد.

 

قاسمی تبار در پایان لبخند زدن را نیز در اعتماد به نفس دخیل دانست و گفت: لبخند در ارتباطات اهمیت بسیار زیادی دارد.

 

 

کد خبر 663016

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha