فعالیت ۳۰ هزار حافظ قرآن کریم در ارتش

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام صالحی نسب با بیان اینکه تقویت بصیرت دینی و روحیه جهادی در ارتش مشخص و مشهود است از فعالیت ۳۰ هزار حافظ قرآن کریم در این نهاد نظامی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی ارتش، حجت الاسلام شعبانعلی صالحی نسب، رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش، در آئین تجلیل از کارکنان شاغل، پیشکسوت و خانواده های شهدای عقیدتی سیاسی ارتش در گرگان با اشاره به ۲۴ مهرماه سالروز تأسیس عقیدتی سیاسی ارتش، بیان کرد: تأسیس این سازمان از ابتکارات ارزشمند امام خمینی (ره) بود که با پیشنهاد مقام معظم رهبری تشکیل شد.

حجت الاسلام صالحی نسب افزود: در بدو تاسیس سه دسته با حضور روحانیون در ارتش مخالف بودند؛ نخست سلطنت طلبان و لیبرال ها به سردستگی ابوالحسن بنی صدر، دوم تعدادی از فرماندهان وقت ارتش و سوم عده ای از مذهبیون انجمن اسلامی که این موضوع را بر نمی تابیدند.

وی با بیان اینکه 38 سال از تاسیس این سازمان می گذرد، گفت: برخی ویژگی های سازمان در تعابیر رهبر معظم انقلاب برجسته شده اند و ایشان در سخنان خود به پیشرفت آنها تأکید کرده اند.

 وی ادامه داد: افزایش توان نظامی، روحیه معنوی و محبوبیت مردمی در سخنان حضرت آقا نسبت به ارتش مورد تاکید قرار گرفته و سازمان عقیدتی سیاسی نقش قابل توجهی در پیشرفت آنها داشته است.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش به شاخصه های معنویت اشاره و اعلام کرد: ارتش دارای معرفت دینی وسیع و عمیق است که به برکت تلاش کارکنان، ارتش عالِم به مسائل دینی است.

حجت الاسلام صالحی نسب خاطرنشان کرد: در طول سال حدود یک هزار روحانی حوزه علمیه قم برای تبلیغ به ارتش می آیند و در اعتکاف سال ۹۶، ۲۸ هزار نفر شرکت داشته اند که نشان دهنده معرفت و بصیرت دینی ارتش است.

وی همچنین با بیان اینکه ارتش گوی سبقت از سازمان های هم وزن خود و غیرنظامی در مباحث ارزشی را ربوده است گفت: افتخار می کنیم که ۳۰ هزار نفر در ارتش از یک تا ۳۰ جزء قرآن را حفظ کرده و از این تعداد ۱۴۴ حافظ کل قرآن هستند. رئیس اداره عقیدتی سیاسی نزاجا به بیان ویژگی های دیگر ارتش پرداخت و گفت: ارتش تکلیف خود را می داند و به آن عمل می کند. ولایتمداری و روحیه جهادی دیگر ویژگی این نهاد نظامی است که با تقدیم ۸ شهید مدافع حرم این موضوع را به منصه ظهور رسانیده است.

 

 

کد خبر 663553

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha