به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، اسحاق جهانگیری، معاون اول روحانی در دولت های یازدهم و دوازدهم این روزها یکی از سیاسیونی است که منتقدین در حال حاشیه سازی برای او هستند و علت اصلی حاشیه سازی ها برای جهانگیری را می توان اظهارات صریحانه اش در مناظرات انتخاباتی ۹۶ دانست.
بنابراین گزارش، این حاشیه سازی ها برای جهانگیری در دوران انتخابات با شایعه پشت کردن وی به روحانی آغاز شد و در محافل سیاسی و رسانه های منتقد تند روی دولت برخی ها خبر از قهر جهانگیری با روحانی دادند.
پس از انتخابات که این شایعه راه به جایی نبرد، شایعه دیگری در مورد جهانگیری قوت گرفت مبنی براینکه در تعیین افراد کابینه مرد شماره یک دولت نتوانسته نقش خاصی ایفا کند و پس از آن کلید اخبار مبنی بر مخالفت های وی با محمود واعظی رئیس دفتر روحانی در اخبار جناحی خورد.
یکی دیگر از موضوعاتی که باعث شد جهانگیری همچنان زیر ذره بین منتقدین دولت باقی بماند دستگیری مهدی جهانگیری برادر وی بود که معاون اول رئیس جمهور هرگونه ارتباط مهدی جهانگیری با دولت و سیاست را رد کرد.
او در واکنش به دستگیری برادرش در صفخه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: «اطلاع دقیقی از دلیل،چگونگی دستگیری، اتهام، ضابط و شاکی برادرم ندارم،البته وی هیچگونه مسولیت و فعالیت دولتی ندارد.مساله قابل پیش بینی بودوباید صبر کرد. امیدوارم سوءاستفاده سیاسی نباشد و عدالت، مبارزه بافساد و حاکمیت قانون برای همه یکسان اجراء شود.»
و پس از آن هم سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی ایران خط تکذیب بر روی اخبار ارتباط برادر جهانگیری با این حزب کشید.
شایعات اختلافات میان جهانگیری و دیگر اعضای دولت از جمله محمود واعظی تا حیاط هیات دولت نیز کشیده شد و رئیس دفتر رئیس جمهور روز گذشته در پاسخ به این اخبار کذب اظهار نظری داشت. وی گفت: اکنون بین آقای جهانگیری و همه اعضای دولت صمیمیت وجود دارد. هیچ اختلافی بین اقای جهانگیری و دولت و اعضای دولت وجود ندارد. ما الحمدالله در این دولت روابط صمیمی و نزدیکی داشتیم. اگر کسی در یک سایتی حرفی میزند نباید در جمع مطرح کرد و به نظر من این حرف ها را نباید جدی گرفت. اکنون بین آقای جهانگیری و همه اعضای دولت صمیمیت وجود دارد.
اسحاق جهانگیری کوه شاهی سیاستمدار اصلاحطلب ایرانی، معاون اول رئیس جمهور ایران و رئیس پیشین شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی است که با وجود همه تلاش ها برای تضعیفش همچنان دست راست رئیس جمهور محسوب می شود و حالا در ترکیه به سر می برد تا در کنار رایزنی با مقامات این کشور به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در اجلاس کشورهای عضو D۸ حضور یابد.
وی دارای دکترای مدیریت صنعتی از دانشگاه آزاد اسلامی تهران است که در سالهای ۱۳۶۳ تا ۱۳۷۰ در دور دوم و سوم مجلس شورای اسلامی، نمایندهٔ مردم جیرفت بود. جهانگیری در سال ۱۳۷۱ در دولت هاشمی رفسنجانی به سمت استاندار استان اصفهان منصوب شد و بهجای غلامحسین کرباسچی نشست. اسحاق جهانگیری در دولت اصلاحات در سال ۱۳۷۶ بهعنوان وزیر معادن و فلزات انتخاب شد و بعد از ادغام وزارت صنایع و وزارت معادن و فلزات، وزیر صنایع و معادن شد. وی همچنین عضو هیئت علمی بنیاد باران است.
نظر شما