مسابقات قرآن نباید «گزارش‌عملکردی» برگزار شود/ لزوم شناسایی و تربیت استعدادهای قرآنی در کشور

خبرگزاری شبستان: داور تجوید دوازدهمین دوره جشنواره قرآنی مدهامتان با بیان اینکه بانی فرهنگی مشخصی در کشور باید وجود داشته باشد تا استعدادها و نخبگان قرآنی را شناسایی و تربیت کند، گفت: برخی از مسابقات قرآن فقط به‌نوعی برگزار می‌شود که گزارش کار باشد.

سید احمد میریان، داور تجوید دوازدهمین دوره جشنواره قرآنی مدهامتان مازندران امروز (27 مهر) در مرحله استانی دوازدهمین دوره جشنواره قرآنی مدهامتان ویژه اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان مازندران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان ساری، اظهار کرد: نوجوانان و جوانان استقبال خوبی نسبت به علوم قرآنی نشان می دهند و مسئولان باید توجه بیشتری نسبت به آنها داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه سطح مسابقات نسبت به گذشته خوب بوده است و چهره های خوبی شرکت کردند، افزود: سطح برخی از شرکت‌کنندگان قابل توجه است و قابلیت حضور در مراحل کشوری را نیز دارند.

 

داور تجوید دوازدهمین دوره جشنواره قرآنی مدهامتان مازندران با بیان اینکه نفس برگزاری مسابقات قرآن تاثیرگذار است، تصریح کرد: تبادل تجربیات بین شرکت کنندگان شهرهای مختلف موجب افزایش آگاهی و دانش فنی آنها می‌شود.

 

میریان با بیان اینکه فقط نباید به برگزاری مسابقات بسنده کرد و آنها را تا یک سال دیگر رها کنیم، تاکید کرد: باید تا سال بعد و مرحله کشوری به آموزش این شرکت‌کنندگان بپردازیم تا سطح دانش آنها افزایش پیدا کند.

 

وی یکی از مهم‌ترین ضعف تمام مسابقات قرآنی در کشور را گزارش‌عملکردی برگزار شدن آنها دانست و گفت: برخی از مسابقات قرآن فقط به‌نوعی برگزار می‌شود که گزارش کار باشد.

 

داور تجوید دوازدهمین دوره جشنواره قرآنی مدهامتان مازندران با بیان اینکه باید با برگزاری کلاس های قرآنی استعدادهای قرآنی در جامعه کشف شود، خاطرنشان کرد: نوجوانان قرآنی بسیاری در کشور حضور داشتند که بعد از مدتی به فراموشی سپرده شدند و کسی سراغ آنها را نگرفت و به آموزش آنها نپرداختند که این مسئله اشتباه است.

 

میریان در پایان گفت: بانی فرهنگی مشخصی در کشور باید وجود داشته باشد تا استعدادها و نخبگان قرآنی را شناسایی و تربیت کند.

 

کد خبر 663613

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha