به گزارش خبرگزاری شبستان، سید جعفر تشکری هاشمی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به افزایش سالانه پانصدهزار خودرو به تعداد خودرو های تهران، خاطرنشان کرد: در صورت دنبال نشدن توسعه حمل و نقل عمومی، امروز وضعیت ترافیک تهران بسیار بحرانی بود.
وی با بیان اینکه شش سال پیش مترو تهران تنها می توانست 600 هزار نفر را جابه جا کند و این رقم امروز به حدود دو میلیون نفر در روز رسیده است، تصریح کرد: در طول شش سال تقریبا 5/2 برابر 22 سال گذشته در مترو تهران ظرفیت ایجاد شده و این به آن معنی است که یک حرکت رو به رشد در مجموعه مترو صورت گرفته است؛ حرکتی که اگر مورد حمایت بیشتر و جدی تر دولت قرار گیرد، می تواند سریع تر و با شتاب بیش تری دنبال شود.
تشکری هاشمی افزایش تعداد جوانان در کشور را یکی از دلایل افزایش خودروهای شخصی عنوان کرد و گفت: مالکیت خودرو نیز در خانواده ها زیاد شده است که این مسئله سبب شده تعداد خودروهای شهر روز به روز بیشتر شود.
معاون شهردار تهران با تاکید بر اینکه از شرایط فعلی ترافیک شهر تهران رضایت نداریم، اقدامات انجام شده را حداقل کاری دانست که برای جلوگیری از بحرانیتر شدن وضعیت میتوانست انجام شود و تصریح کرد: در سال های دورتر وضعیت معابر تهران اکثر مواقع در شرایط بحرانی بود اما امروز با وجود افزایش چشم گیر تعداد خودروهای شخصی، معابر کمتر در شرایط بحران قرار می گیرند.
تشکری هاشمی با بیان اینکه برای تمام شدن این بحران نیاز به یک مدیریت خوب و منسجم در کشور است، به عدم وجود این مدیریت در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: ما باید به سمتی برویم که مشکل و بحران ترافیک را به طور کل تمام کنیم و قرار نیست 40 سال دیگر بنشینیم و هنوز حرف های دهه 30 و 40 را بزنیم.
وی به لزوم رفع مطلوب مشکل زیر ساخت های فرهنگی و معضل قانون گریزی اشاره و اظهار کرد: به موازات این امر باید عزم ملی برای توسعه حمل و نقل عمومی پدید آید تا با تامین اعتبارات لازم بتوانیم شبکه حمل و نقل عمومی را در تمام شهرهای کشور به شبکه ای بزرگ، منسجم و کارآمد تبدیل کنیم.
پایان پیام/
نظر شما