پیگیری‌هایمان برای کاهش هزینه‌ حمل و نقل اربعین ادامه دارد/مردم امیدوار باشند

خبرگزاری شبستان: رییس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به رایزنی‌های این ستاد با مسئولان در بخش حمل و نقل برای کاهش هزینه های حمل و نقل در ایام اربعین گفت: امیدواریم مسئولان این بخش نیز در جهت کاهش هزینه‌ها در این بخش با ما همکاری کنند.

حسین ذوالفقاری، رییس ستاد مرکزی اربعین حسینی درباره بحث هزینه‌های حمل و نقل در ایام اربعین به خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان گفت: دو برابر نرخی که برخی تعاونی ها اعلام کرده اند بر مبنای مقررات و قوانین حاکم بر حمل و نقل عمومی است و این دو برابر را ستاد اربعین اعلام نکرده است.

 

وی اظهار کرد: ما در جلسه ستاد مرکزی اعلام کردیم همه بخش ها تلاش می کنند از نرخ مصوب اگر بتوانند مقداری هزینه ها را کاهش دهند و بخش حمل و نقل نیز اگر بتواند این هزینه ها را نرخ مصوب از مردم کمتر دریافت کند، بهتر است.

 

ذوالفقاری بیان کرد: ما تلاش خودمان برای کاهش هزینه‌های حمل و نقل در ایام اربعین را انجام داده ایم و از دوستان نیز خواسته ایم بررسی دقیق را انجام دهند و تا جایی که امکان دارد از نرخ مصوب پایین تر بیایند اما به هر حال مردم نیز این را بدانند که رانندگان در بخش خصوصی فعالیت می کنند و ما در این حوزه نیاز به همراهی داوطلبانه و با انگیزه آنها را داریم.

 

وی ادامه داد: گاهی اتفاق افتاده است که در طول یک روز در ایام اربعین 300 هزار نفر از مرز مهران وارد شده اند و اگر رانندگان بین شهری و بخش های مختلف به موقع حضور پیدا نکنند با پدیده دیگری مواجه می شویم.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور تصریح کرد: در عین حال که ما تلاش می کنیم رانندگان حضور پیدا کنند از مسئولان مربوطه هم در وزارت راه و هم انجمن اتوبوسرانان و هم سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده خواهش کردیم بررسی مجددی را انجام دهند و اگر مقدور است از نرخ مصوب خود کاهش دهند که هزینه های سفر کاهش یابد.

 

وی بیان کرد: مردم ما توجه داشته باشند که ستاد اربعین نهایت تلاش خود را برای کاهش هزینه‌ها انجام می دهد چون می دانیم عده ای از مردم که می خواهند در این مراسم حضور یابند به لحاظ هزینه ها ممکن است توانایی لازم را نداشته باشند.

 

ذوالفقاری خاطرنشان کرد: در سایر ایام غیر از ایام اربعین هر زایر برای سفر به عتبات عالیات برای هزینه بیمه، درمان سرپایی، ویزا و هزینه های پرداختی به شرکت های مسئول وزیر حداقل 278 هزار تومان پرداخت می کند اما الان با توجه به تلاش های ستاد اربعین برای کاهش هزینه ها این رقم به 196 هزار تومان کاهش یافته است.

 

وی بیان کرد: ما وعده غیرواقعی به مردم نمی دهیم ولی به دنبال این هستیم که آن مقداری که مقدور است هزینه ها را در بخش حمل و نقل نیز کاهش دهیم.

 

رییس ستاد مرکزی اربعین تصریح کرد: در حال حاضر تمامی دستگاه هایی که در ستاد اربعین هستند عمدتا هزینه‌کننده هستند؛ سپاه، نیروی انتظامی، ارتش، وزارتخانه‌های اطلاعات، کشور، راه و شهرسازی، بهداشت، شهرداری‌های کشور، تولیت آستان قدس، ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) یک ریال دریافتی در این زمینه ندارند و اعتبار اربعین نیز از جایی به آنها داده نمی شود و از اعتبارات سازمانی خودشان برای این موضوع هزینه می کنند.

 

وی یادآور شد: اگر ما بخواهیم محاسبه ای داشته باشیم که برای اربعین چه مقدار هزینه صورت می گیرد رقم غیر قابل باوری را باید اعلام کنیم.

 

ذوالفقاری تاکید کرد: ما در بحث اسکان و تغذیه به جز تعدادی از نهادها و سازمان ها که داوطلبانه در این حوزه فعال هستند مابقی اسکان و تغذیه از طریق نذورات و کمک‌های مردمی تامین می شود، چه در داخل خاک عراق که مردم عراق و ایران با یکدیگر بحث اسکان و تغذیه را تامین می کنند و چه در داخل ایران تامین اسکان و تغذیه از طریق مردم انجام می شود.

 

وی ادامه داد: مردم نباید این تصور را داشته باشند که حتما باید به آنها غذا برسد چرا که در این مرحله نذورات مردم است که ارایه می شود و ممکن است کم و زیاد شود البته ما ساماندهی و برنامه ریزی کردیم که در این زمینه مشکلی به وجود نیاید.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: در بعدازظهر اربعین تمامی موکب های عراقی جمع می شود و ما برنامه ریزی کرده ایم که در این زمینه موکب های ایرانی برپا باشند که در بحث اسکان زایران به مشکل برنخورند.

 

وی با بیان اینکه 80 درصد بحث اسکان و تغذیه زایران مردمی محض است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بالای 600 الی 700 موکب شناسنامه دار شده اند و برای آنها مجوز صادر شده است و همه آنها هویت دارند و بقیه را نیز ساماندهی می کنیم.

 

ذوالفقاری بیان کرد: ما انتظار داریم رسانه ها این موضوع را برای مردم روشن کنند که عمده اسکان و تغذیه با مردم است و خدماتی که دستگاه های دولتی ارایه می دهند در حوزه زیرساختی و امنیتی است.

 

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته بهداری نیروهای مسلح 11 میلیارد تومان از اعتبارات خودشان هزینه مسایل درمانی در مناطق مرزی داخل ایران کردند و تقریبا تمامی دستگاه ها در این زمینه هزینه می کنند و دریافتی نیز ندارند.

 

 

 

 

کد خبر 665249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha