بيشترين موارد آسيب هاي اجتماعي کدامند؟

خبرگزاری شبستان: براساس پیمايش هاي صورت گرفته، انحرافات اخلاقي، خشونت، خودكشي، دخانيات و بزه كاري به ترتيب بيشترين موارد آسيب هاي اجتماعي را تشكيل مي دهند .

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش، پيش از ظهر امروز مهرزاد حميدي در بيست و نهمين جلسه كميته اجتماعي و فرهنگي شوراي توسعه و امنيت پايدار شرق و غرب كشور در اردوگاه شهيد باهنر تهران اظهاركرد: فعاليت هاي معاونت تربيت بدني و سلامت در بخش پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي در مناطق مرزي صورت مي گيرد.

وي افزود: ترويج آسيب هاي اجتماعي در مناطق محروم و مرزي بسيار بيشتر ازمناطق مركزي كشور است و اين موضوع ناشي از ترانزيت مواد مخدر از مرزهاي شرقي  ومواد الكي در مرزهاي غربي كشور است .

حميدي، تنوع قوميت ها، مذاهب، بيكاري و اعتياد را ازجمله عوامل تشديد كننده آسيب هاي اجتماعي در استان هاي مرزي بر شمرد و خاطرنشان كرد: براساس پیمایش هاي صورت گرفته، انحرافات اخلاقي، خشونت، خودكشي، دخانيات و بزه كاري به ترتيب بيشترين موارد آسيب هاي اجتماعي را تشكيل مي دهند .

معاون تربيت بدني و سلامت تصريح كرد: استان هاي خوزستان و خراسان رضوي بيشترين دانش آموز در معرض خطر را دارا هستند و در 4 ساله اخير برنامه هاي ويژه‌اي را براي پوشش صددرصدي مدارس صورت گرفته است اما تنها 30 تا 40 درصد آن محقق شده است .

وي ادامه داد: پروش دانش آموزاني با قواي جسماني قوي وجود ارتش، بسيج  و سايرنيروهاي نظامي قوي را درآينده تضمين مي كند .

حميدي افزود: در مسئله ورزيدگي و آمادگي جسماني دانش آموز نيز ضروري است در حد برنامه هايي مانند حلقه صالحين و مذهبي به آن پرداخته شود و در دستور كار دستگاه هاي ذي ربط قرار گيرد . 

کد خبر 665830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha