حسن محمدی، مدیر عامل اتحادیه تشکل های قرآن و عترت با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات با اشاره به حاشیه های انتخابات مجمع عمومی اتحادیه مدغم تهران که روز جمعه 28 مهرماه برگزار شد، گفت: در فرایند انتخابات استان تهران به عنوان آخرین استان از این روند چالش هایی به وجود آمد.
وی با اشاره به برخی از این چالش ها خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سازمان دارالقرآن با حدود 400 موسسه و وزارت ارشاد هم با حدود 100 موسسه در این انتخابات شرکت داشتند که همین تفاوت تعداد محل منازعه و مناقشه بود.
محمدی با بیان اینکه این تعداد از سوی برخی از موسسات چالش برانگیز بود، اظهار کرد: به طوریکه تعدادی از موسسات ادعا می کردند این از عدالت به دور است که البته این اعتراضات طبیعی و قابل حل بود.
یکی از اعضای اتحادیه مدغم تهران با اشاره به دلیل اعتراضات این موسسات تصریح کرد: وزارت ارشاد فرایند سخت و اصولی تری را برای صدور مجوز موسسات دارد و سازمان دارالقرآن نیز برای این کار راحت تر و آسان تر اقدام می کند به همین خاطر تعداد موسساتی که از سوی ارشاد دارای مجوز بودند کمتر از تعداد موسسات سازمان بود که این مساله بسیار مورد بحث بود.
وی با بیان اینکه البته ناظر کشوری از هر دو طرف در روز انتخابات حضور داشت، ادامه داد: هم از طرف سازمان و هم از طرف ارشاد ناظران و بازرسینی در فرایند انتخابات بودند ولی این اتفاقات افتاد.
محمدی با بیان اینکه مساله دیگری که بر اساس شیوه نامه مبهم بود و نیاز به تفسیر داشت وکالت برخی از موسسات بود، افزود: 80 موسسه در روز انتخابات حضور داشتند که به وکالت از موسسه دیگری آمده بودند و به عنوان وکیل رای می دادند.
مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآن و عترت با بیان اینکه این مساله محل چالش بود، ادامه داد: مشکل و ابهام اصلی از وکالت موسسات از جانب اتحادیه موسسات مردمی قرآنی شکل گرفت، آنها خودشان برگه وکلات چاپ و طراحی کرده بودند و به دست موسسات داده بودند این مساله مزید بر علت بود.
وی با بیان اینکه در این مساله یک موسسه می توانست چند رای بدهد، تاکید کرد: ما این مساله را به نهادهای قانون گذار ارجاع دادیم و امیدواریم تصمیمات مناسب گرفته شود.
محمدی با رد هر گونه تقلب خاطرنشان کرد: من ادعای تقلب در روز انتخابات را ندارم ولی شبهه اینکه آرا رد و بدل شد یا معامله شد، ایجاد شد، در این رابطه دوستان عکس هایی گرفتند و به ما نشان دادند و همین باعث شد که چالش ها پررنگ تر شود.
یکی از اعضای اتحادیه مدغم تهران در پاسخ به این سوال که آیا نتایج آرا معتبر است، اظهار کرد: من در جایگاه مرجع قانون گذاری و قضاوت نیستم و این مساله در کمیته مرکزی و هیات رسیدگی پیگیری خواهد شد.
وی در پایان گفت: با توجه به اینکه 4 نفر آخر لیست که رای آوردند به حد نصاب آرا نرسیدند در حالی که در شیوه نامه آمده هر کس در هیات مدیره نصب می شود باید حداقل نصف به اضافه حضار را رای بیاورد، این مساله باعث شد افراد معترض شوند البته بر اساس قانون باید چهارنفر بعدی به اضافه چهار نفر رای آورده کاندید می شدند و از این هشت نفر انتخابات برگزار می شد این مساله هم باعث شد تا چهار نفر بعدی معترض شوند.
نظر شما