شوراهای اقتصادمقاومتی روستاها را می توان از طریق تالارهای گفتگوی کانون های مساجد روستایی ایجاد کرد

خبرگزاری شبستان: مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمان اظهار داشت: شورای اقتصادمقاومتی روستا که خواست استاندار هم هست، می تواند از طریق تالارهای گفتگوی اقتصادمقاومتی در ۲۰۰ روستای دارای کانون فرهنگی هنری مسجد اتفاق بیفتد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، هادی شهسوارپور، مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری، در جلسه انعقاد تفاهم نامه «اجرای برنامه ملی گفتمان سازی و فرهنگ سازی اقتصادمقاومتی در قالب پروژه تشکیل تالارهای گفتگوی اقتصادمقاومتی در 200 روستای دارای کانون فرهنگی هنری مسجد منتخب استان» میان این دفتر با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اجرای این تفاهم نامه را نقطه عطفی برای انجام دیگر اقدامات در روستاها خواند.

 

وی بر بسنده نکردن به تفاهم نامه تأکید کرد و گفت: حداقل یک دستورالعمل اجرایی، مشخص کردن محتوای آموزش، روند کار و  وظایف روستاها، برگزاری یک همایشی با حضور این 200 روستا باید باشد؛ شورای اقتصادمقاومتی که خواست استاندار است هم می تواند در قالب این کانون ها و مشوق تمام مواردی که در قالب پروژه های معیشتی و عمرانی در روستاها اتفاق می افتد؛ باشد.

 

این مسئول با تأکید بر بهره گیری از ظرفیت روستاها و اشاره به اینکه یک و نیم میلیارد دلار برای اشتغال روستاها در نظر گرفته شده؛ بر توجه بیشتر به روستاها و مدیریت مباحثی چون فضای مجازی و...تأکید و تصریح کرد: 99 درصد روستاها دارای برق و 76 درصد برخوردار از آب سالم است و اینترنت و زیرساخت های دیگر از جمله بوستان های روستایی و تفاهم با ورزش و جوانان برای اجرای زمین چمن مصنوعی در بیش از 100 روستا فراهم شده است.

 

وی با بیان اینکه ما اعتقاد داریم فرهنگ می تواند اجتماع را نجات دهد؛ تأثیر فرهنگ درسامان یافتن  دیگر امور را حتمی دانست و با افزودن اینکه یکی از مهمترین کارهای در حال اجرا در روستاها که مورد تأکید استاندار هم هست، راه اندازی صندوق های خرد توسعه روستایی است؛ اظهار داشت: این تنها راهی است که می تواند روستاها را از وضعیت فعلی نجات دهد و این صندوق ها با مشارکت مردم تشکیل شده و مسائل فرهنگی، اجتماعی، اشتغال، سرمایه گذاری و... به طور کلی رشد و تعالی روستا در قالب این صندوق ها دیده شده است.

 

شهسوارپور با اشاره به جمعیت روستاها در اولین سرشماری در سال 35 که 80 درصد جمعیت کشور روستایی و تنها 20 درصد شهری بوده گفت: این درصد که امروز به 26 درصد جمعیت روستانشین رسیده و گرچه در استان کرمان 41 درصد است، باعث معضلاتی چون حاشیه نشینی، مشاغل کاذب، بزهکاری و...شده است.

 

 

وی اظهار داشت: 5 هزار و 177 روستای دارای سکنه در استان وجود دارد که دو هزار و 724 روستا امسال بالای 20 خانوار شد و دو هزار و 500 روستا دارای شورا و دو هزار و 84 روستا دارای دهیاری است و مدیریت اینها کار پرمشغله ای است.

 

 

کد خبر 668093

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha