به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر میرزایی، روانشناس و استاد دانشگاه امروز در مراسم رونمایی از سه مجموعه کتاب که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، گفت: موسسه هفت سنگ از سال 77 کار می کند و نخستین موسسه بازی و بازی درمانی است. به نظر بنده کتاب قصه های ما و مامانمان کتاب بسیار خوبی است. این کتاب قدرت خوبی برای تابوشکنی در زمینه فرزندخواندگی دارد.
دکتر میرزایی با اشاره به افزایش فرزندخواندگی در کشورمان عنوان کرد: امروز اگر در کلاس درسی 10 دانش آموز داشته باشیم، سه دانش آموز فرزند طلاق هستند. این فرزندان باید با پدر یا مادر خود زندگی کنند اما گاه شاهد هستیم که آنها با پدربزرگ یا مادربزرگ زندگی می کنند. پدیده فرزندخواندگی در کشورمان در حال رشد است، خیلی از والدین که آگاهی بیشتری دارند از ما می پرسند که بعد از جدایی چه کارهایی انجام دهند. ما سعی می کنیم برنامه ای به آنها ارایه دهیم. درصد زیادی از خانواده ها برنامه ای برای بعد از طلاق ندارند و بعد از طلاق تازه به بحران های آن مواجه می شوند.
وی تصریح کرد: کتاب قصه های ما و مامانمان به خوبی به فضای روانی که پدر و مادر ایجاد می کنند اشاره دارد. مادر مایه اطمینان بخشی و پدر مایه امنیت است. والدینی که تعریفی از فرزندخواندگی ندارند و به فضای روانی که برای بچه ها ایجاد می کنند توجه نمی کنند به بچه ها آسیب می رسانند. کتاب هایی همچون قصه های ما و مامانمان در تبیین مسئله فرزندخواندگی کمک می کند، امیدوارم کتاب هایی از این دست از سوی کانون حمایت شود تا مردم آگاهی زیادی در این زمینه داشته باشند. جامعه ما امروزه با طلاق مواجه است، این مسئله آنقدر جدی است که اگر والدین با یکدیگر دعوا کنند بچه ها دچار استرس جدایی والدین می شوند. کیفیت سازی برای فرزندخواندگی بسیار ضروری است و باید در این زمینه برنامه ریزی شود.
گفتنی است، در پایان این مراسم از مجموعه های ماجراهای نابغه عصر حجر ترجمه دکتر مجید عمیق، مجموعه اسمت چیه سروده شراره وظیفهشناس و مجموعه قصههای ما و مامانمان نوشته نیکو زرافشان رونمایی شد و لوح تقدیری به دکتر میرزایی، دکتر رزاقی، زهره پریرخ، دکتر مجید امین، نیکو زرافشان، شراره وظیفهشناس، حدیثه قربان و میترا مسیحا اهدا شد.
نظر شما