به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، در اهمیت آشنایی با نهج البلاغه همین بس که به فرموده مقام معظم رهبری، ا گر بخواهيم خودمان و جامعه اى را كه شايسته ى انسان است بسازيم و به اخلاق و خصال و عقايد نيكو و نشاط و اميد و آينده نگرى و خودسازى شخصى دست يابيم و به وظايف و تكاليفمان عمل كنيم و جامعه اى سراپا عقل و حق داشته باشيم و با اميد و جهاد و تلاش و پيروزى و موفقيت و بر مبناى يك فلسفه ى عالمانه و درست حركت كنيم، مى بايست همهى اين درسها را از نهج البلاغه بياموزيم.
مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص نهج البلاغه می فرمایند: اين كتاب وقتى در كنار قرآن قرار بگيرد، يقينا تالىِ قرآن است، يعنى ما ديگر كتابى نداريم كه داراى اين حد از اعتبار و جامعيت و قدمت باشد. لذا احياى نهج البلاغه فقط وظيفه ما شيعيان نيست، بلكه وظيفه ى همه ى مسلمانهاست، يعنى هر كس على بن ابى طالب عليه السلام را قبول دارد و مسلمان است - چون در اسلام كسى نيست كه اين بزرگوار را قبول نداشته باشد - به عنوان احياى يك ميراث بى نظير اسلامى بايد نهج البلاغه را زنده كند.
نهج البلاغه الگوی یک حکومت دینی را در اختیار مردم قرار می دهد تا مردم بتوانند با مطالعه آن با شرایط و لوازم رسیدن به تمدن الهی آشنا شوند.
مانوس شدن با نهج البلاغه موجب می شود انسان با چیزهای نابی که اسلام در اختیارش قرار داده آشنا شود از اینرو همواره بر مطالعه این کتاب در کنار قرآن کریم تاکید شده است.
ضرورت توجه به نهج البلاغه و مهجوریت این کتاب در بین جوانان و نوجوانان موجب شده است تا فعالان مسجد امام محمدباقر(علیه السلام) طرح دسته جمعی نهج البلاغه خوانی را در این مسجد اجرا کنند تا زمینه برای آشنایی عموم با این کتاب فراهم شود.
در طرح دسته جمعی نهج البلاغه هر شب پس از نماز مغرب و عشاء یک صفحه از نهج البلاغه تلاوت و تفسیر می شود و مقرر شده است تا شرکت کنندگان تا عید غدیر سال آینده نهج البلاغه را به طور کامل به پایان برسانند.
به گفته مجریان این طرح استقبال عموم محله مسجد امام محمدباقر(علیه السلام) از این طرح بسیار خوب است ولی تلاش می شود تا عموم مردم با حضور در مسجد از توفیقات این طرح بهره مند شوند.
نظر شما