اجرای طرح آموزش مهارت‌ها برای دانش آموزان/ بودجه های متفرقه در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد

خبرگزاری شبستان:معاون ابتدایی وزارت آموزش وپرورش ازاجرای طرح آموزش مهارت‌هابرای دانش آموزان تا پایان سال خبرداد وگفت:اگرمیخواهیم برنامه آموزش دینی درمدارس به خوبی انجام شود باید بودجه های متفرقه ای که درکشورخرج میشود دراختیارآموزش و پرورقرار گیرد.

رضوانه حکیم‌زاده، معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی شبستان با اشاره به موانع موجود در آموزش قرآن کریم و کم‌کاری های صورت گرفته در این حوزه گفت: بنده به هیچ عنوان کم‌کاری آموزش و پرورش در رابطه با بحث آموزش های قرآنی را قبول ندارم و این مسئله را به شدت به چالش می‌کشم.

 

وی بیان کرد: در چهارچوب برنامه درسی ای که از پیش دبستانی آغاز می شود ما یک پیوست خاص انس با قرآن داریم، حتی برای کودکانی که هنوز خواندن و نوشتن را به صورت رسمی آغاز نکردند. لذا ما نوآموزان خود را در پیش دبستانی تحت آموزش های قرآنی قرار می دهیم.

 

معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: در دوره ابتدایی علاوه بر اینکه یکی از درس های ما درس قرآن است، برنامه های متنوع دیگری از جمله جشن شکرگزاری در پایه سوم و پایه های دوره اول ابتدایی داریم، به این صورت که دانش‌آموزانی که موفق به روخوانی صحیح قرآن کریم می شوند را مورد تقدیر و تشویق قرار می دهیم تا زمینه ای برای ایجاد انگیزه در سایر دانش آموزان شود.

 

وی با بیان اینکه انصافا حجم فعالیت های قرآنی انجام شده در وزارت آموزش و پرورش قابل قیاس با هیچ دستگاه و نهاد دیگری نیست، اظهار کرد: اما ما باید با توجه به منابعی که داریم انتظارات خود را تنظیم کنیم.

 

معاون ابتدایی آموزش و پرورش تصریح کرد: نمایندگان برای تأمین نیروی آموزش و پرورش و حل مشکل استخدامی ،معلمانی را جذب آموزش و پرورش می کنند که اینها آموزش های لازم را که یکی از آنها آموزش قرآن کریم است را نیز سپری کرده باشند.

 

حکیم‌زاده افزود: برنامه تربیت معلم آموزش ابتدایی در دانشگاه فرهنگیان هم یکی از برنامه های اصلی آموزش قرآن و تربیت دینی ما است. به نظر شما اگر معلمی این دوره ها را سپری نکرده باشد به راحتی می تواند دانش آموزان خود را تحت آموزش قرار دهد؟

 

حکیم‌زاده در ادامه اظهار کرد: لذا ما نمی توانیم سیاست‌هایی را اتخاذ کنیم که با همدیگر تناقض داشته باشند و یکدیگر را پشتیبانی نکنند.

 

وی افزود: اگر ما علاقه مند به این هستیم که برنامه های آموزش دینی در مدارس به نحو احسن انجام شود اولا باید بودجه های متفرقه ای که در کشور خرج می شود در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد، چرا چون بچه ها بیشترین ساعت مفید شبانه روز خود را در مدارس می گذرانند دوم اینکه حتما برای جذب معلم سعی کنید منابعی را فراهم و نیروهایی را جذب کنید که آموزش های لازم را دیده باشند.

 

وی در ادامه اظهار کرد: در صورتی که این اقدامات را انجام دهیم و فعالیت هایی هم که در آموزش داریم به نتایج بهتری دست خواهیم یافت.

 

حکیم زاده از اجرای طرحی کوتاه‌مدت مبتنی بر آموزش مهارت‌ها خبر داد و گفت: این طرح یک طرح کوتاه‌مدت 6 تا 9 ماهه است و شامل مهارت های مورد نیاز دانش آموزان می شود که ممکن است در برنامه های رسمی پوشش داده نشده باشد لذا با اجرای این طرح ،دانش آموزان تحت آموزش مهارت ها ی لازم قرار می گیرند. در این زمینه هم فعالیت هایی صورت گرفته، امیدواریم دانش آموزان بتوانند از این مهارت های مورد نیازشان برخوردار شوند.

 

وی با بیان اینکه اجرای این طرح جزو برنامه های وزیر آموزش و پرورش است، تصریح کرد: این طرح در مراحل پایانی قرار دارد، نظرات معاونت های مختلف در این خصوص جمع آوری شده است، انشاءالله بعد از انجام اقدامات لازم به مرحله عملیاتی درخواهد آمد.

 

وی گفت: تصور می کنم با توجه به اقداماتی که انجام شده است، ما بتوانیم در مابقی سال شاهد اجرای این طرح در مدارس باشیم.

کد خبر 669454

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha