به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، سردار علی مویدی، قائم مقام، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، امروز (۲۵ آبان)در مراسم اختتامیه کارگاه آموزشی منطقه ای سازمان های مردم نهاد در حوزه اعتیاد و مواد مخدر که با حضور استان های لرستان، ایلام، خوزستان، همدان ، مرکزی و کرمانشاه در خرم آباد برگزار شد،گفت: برنامه ریزی جدی و مشارکت و همدلی مردم مهم ترین راه کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه است.
وی افزود: همدلی و همگرایی مردم، سازمان ها و نهاد مردم نهاد برای کاهش آسیب های اجتماعی و موفقیت طرح های اجرایی در این عرصه ضروری است.
سردار مویدی، با اشاره به مشارکت همدلی و مشارکت مردم در کمک به زلزله زدگان، بیان کرد: با همکاری و همدلی دولت ومردم مشکلات مناطق زلزله زده به سرعت کاهش یافت.
وی خاطرنشان کرد: بسیج مردمی و سازمان های مردم نهاد اوج همدلی و همگرایی ملت در کمک به زلزله زدگان بود.
سردار مویدی، افزود: سازمان های مردم نهاد ظرفیتی گسترده است که باید برای موفقیت برنامه ریزی های فرهنگی در جهت کاهش آسیب های اجتماعی از این ظرفیت بهره گرفته شود.
وی با اشاره به فعالیت 2 هزار و 356 سمن، خاطرنشان کرد: نهادهای اجتماعی ظرفیتی بزرگ است که بهره برداری بهینه از این ظرفیت بستر رشد و توسعه جامعه است.
سردار مویدی، با اشاره به برنامه ریزی های به عمل آمده در جهت مقابله با معضل اعتیاد، افزود: اعتیاد آسیبی خانماسوز است که کم توجهی به این معضل جامعه را با آسیب های جدی مواجه خواهد کرد.
قائم مقام، دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، بیان کرد: به حمد الله در سال های اخیر اقدامات خوبی در جهت پیشگیری از این معضل انجام شده است.
وی، همچنین با اشاره به رویکرد دولت در کاهش آسیب های اجتماعی، ادامه داد: طی چهار سال اخیراقدامات خوبی در زمینه پیشگیری از معضل اعتیاد و کاهش آسیب های صورت گرفته است.
مویدی، همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه درمان معتادان، گفتطی برنامه های به عمل آمده در سال های اخیر بیش از چهار هزار نفر از معتادان بهبود یافته و به دنیای اشتغال بازگشته اند.
وی با تاکید بر ضرورت تقویت برنامه های پیشگیری از معضل اعتیاد در جامعه، بیان کرد: متاسفانه هر ساله برسطح زیر کشت مواد مخدر در کشور افغانستان افزوده می شود.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، بیان کرد: کشت مواد مخدر در کشور همسایه و ترانزیت این مواد به کشور و همچنین مواد صنعتی چون مواد رونگردان تهدیدی جدی برای جامعه است.
مویدی، اظهار کرد: آگاه سازی خانواده ها بویژه نسل جوان و نوجوان و تقویت برنامه های فرهنگی برای پیشگیری از آسیب اعتیاد ضروری است.
نظر شما