گلریز: آمریکا به دنبال تحقیر سرود انقلابی ماست

خبرگزاری شبستان: محمد گلریز گفت: سرود انقلابی و حماسی نیز جزئی از جبهه مقاومت است.

«محمد گلریز» دبیر بخش موسیقی پنجمین دوره جشنواره مدرسه عشق درباره این جشنواره به خبرنگار شبستان گفت: اختتامیه پنجمین جشنواره تولیدات فرهنگی و هنری مدرسه عشق چهارشنبه اول آذرماه در سالن اجتماعات لانه جاسوسی برگزار می شود. از سراسر کشور آثاری درخور توجه در حوزه سرود برای ما ارسال شده است و نکته اینجاست که با امکانات کم این آثار تولید شده اند. در بین این آثار استعدادهایی وجود دارند که باید تقویت شوند و ما نیز سعی کردیم بهترین این آثار را انتخاب کنیم. این جشنواره مردمی است و همانند جشنواره عمار، به دلیل کمبود بودجه کمک مالی خاصی از جانب بسیج به مردم نمی شود اما با این حال آثار خوبی ارسال شده است.

 

وی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه سرود در حال حاضر فراموش شده است در حالیکه می‌گویند باید روحیه انقلابی حفظ شود، آیا این نظر درست است یا خیر؟ توضیح داد: بانیان اصلی بحث سرود صداوسیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند که ردیف های بودجه ای کلان دارند اما در این خصوص تلاش چندانی نمی کنند. سرود فراموش نشده است بلکه رسانه ها آن را فراموش کرده اند چراکه تا انقلاب اسلامی برقرار است سرود انقلابی و بسیج هم حضور دارند و این انقلاب ادامه دارد. الان در سوریه و عراق چه کسی پیروز شد؟ جبهه مقاومت. سرود انقلابی و حماسی نیز جزئی از جبهه مقاومت است. ما باید از این پتانسیل استفاده کنیم چراکه سرود حماسی ما همه سلیقه ها را جواب می دهد چون همه جانشان را برای وطن می گذارند و ایرانیان دلشان برای ایران می تپد.

 

جریان موسیقی در کشور در حال تحقیر سرود انقلابی است

گلریز در ادامه گفت: آمریکا جریان تبلیغات را به دست دارد، نوعی از موسیقی را به خورد مردم می دهند که در حال تحقیر سرود انقلابی ما هستند. برای مثال خواننده ای که هنوز یکسال از کار حرفه‌ای‌اش نگذشته هزار و 500 کنسرت برایش برنامه ریزی می شود! این موضوع حتی در دنیا هم کم سابقه است بنابراین دست‌هایی در سطح کلان در کار است که می خواهند موسیقی انقلابی و حماسی ما را بایکوت و تحقیر کنند و برای این منظور هزینه هم می کنند اما ما در مقابل نگاه می کنیم. این در حالی است که در همه جای دنیا مردم سروده ای ایران را از برند و در امریکا سالنی هست که در طول تاریخش تنها دوبار ظرفیتش تکمیل شده که یکبارش به اجرای موسیقی یک ایرانی تعلق داشته است.

 

دبیر بخش موسیقی جشنواره مدرسه عشق در پاسخ به اینکه سرودهای انقلابی چه دستاوردی برای مردم دارد، اظهار کرد: این سرودها حس فداکاری، انقلابی و آزادگی را در مردم بیدار می کند. وقتی به ترانه های این سرودها مراجعه کنید متوجه می‌شوید که پس از 40 سال هنوز هم انسان را هیجان زده می کند. برای مثال سرود «خجسته باد این پیروزی» ما را یاد پیروزی خرمشهر و بسیج مردم می اندازد.

 

این خواننده پیشکسوت درباره اینکه آیا تولیدات پایگاهی می تواند مقدمه ای برای حفظ و احیای موسیقی و سرود انقلابی و ارزشی باشد در حالی که برخی اقشار مذهبی با موسیقی زاویه دارند، گفت: اتفاقاً کارشناسان، روحانیون و مردم مذهبی ما اصلا با موسیقی انقلابی مشکل ندارند و ما باید از این راهکار استفاده کنیم. هر جایی که می‌گویند کنسرت برگزار نمی کنند، من به شما تضمین می‌دهم که با ارکستر می روم و اجرا می کنم؛ البته در بین سرودهای انقلابی، موسیقی ایرانی و کلاسیک هم اجرا می کنم کما اینکه پیش از این هم در حضور متعصب ترین افراد با ارکستر کامل به اجرای موسیقی پرداخته ام.

 

گلریز در پایان گفت: یکی از تاثیرگذارترین هنرهایی که می تواند مورد توجه مردم قرار گیرد موسیقی است و ما الان باید این هنر را تقویت و با تبلیغات مضر بیگانه مقابله کنیم.من با موسیقی پاپ مخالف نیستم اما با موسیقی که به آن موسیقی عجق وجق می گویم مخالفم. به نظر من بهترین راه ترویج آثار فاخر پخش آنهاست و در رسانه ملی باید  تا حدی سهم موسیقی پاپ کم شود و آثار خوب این نوع موسیقی پخش شود و آثار ارزشی،‌انقلابی و موسیقی ایرانی بیشتر پخش شود تا تعادلی بین انواع موسیقی پدید آید.

 

 

کد خبر 670955

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha