به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، در دولت دوازدهم دیدار سران قوا با فاصله کمتری نسبت به دولت های قبل در حال انجام است و محور اصلی این دیدارها نیز ساماندهی مسائل مالی از جمله موضوع مالباختگان موسسات مالی غیر مجاز و نحوه بودجه ریزی سال آینده بوده است.
بنابراین گزارش، اولین حضور روحانی در جلسه سران قوا به عنوان رئیس دولت دوازدهم ۲۰ آبان بود که به میزبانی آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه برگزار شد و طبق اعلام رئیس جمهور مشکل مالباختگان موسسات اعتباری در آن جلسه مورد بررسی قرار گرفت و در این خصوص گفته شد که اولاً اینکه پیش از این مجوز چنین مؤسساتی را دستگاههای مختلف میدادند، لذا اگر از این به بعد، این مؤسسات صرفاً از بانک مرکزی مجوز بگیرند و کاملاً مراقبت و نظارت شود، بخش بزرگی از مشکلات حل و فصل خواهد شد. در برخی از موارد هم مؤسساتی دچار مشکلاتی شده و مردم گرفتار شدند، از اینرو تصمیم بر این شد که نمایندگان روسای سه قوه این مسأله را پیگیری کنند تا هر چه سریعتر حل و فصل شود. اگر مؤسساتی دچار مشکلاتی شدند، ضمن اینکه وظیفه داریم مشکلات مردم را برطرف کنیم؛ از طرف دیگر بانک مرکزی هم محذوراتی دارد و نمیتوان گفت که از پول بانک مرکزی برای حل این مشکلات استفاده کند. البته برای این مسایل میتوان اعتباراتی در نظر گرفت، ضمن اینکه در این زمینه سه قوه باید با یکدیگر همکاری داشته باشند. گشایشهایی از جلسه قبلی سران سه قوه در این خصوص ایجاد شده و گامهای خوبی برداشته شده است و انشاءالله در این گامها تسریع خواهد شد. برای آینده نیز باید برنامهریزیهای لازم انجام شود و مردم هم مراقبت کنند و سرمایه خود را به بانکها و مؤسساتی که کاملاً معروف و مورد اعتماد هستند، بسپارند و در خصوص مؤسساتی که به ارایه سودهای بالا تشویق میکنند، تردید داشته باشند.
در جلسه دوم که شب گذشته به میزبانی رئیس جمهور برگزار شد هم طبق اعلام روحانی وضع سپردهگذاران برخی از مؤسسات اعتباری که دچار مشکل شده بودند نیز در ادامه مباحث جلسات گذشته مورد بررسی قرار گرفت؛ از جلسات پیش تصمیمات خوبی در این زمینه اتخاذ کرده بودیم و ظرف هفتههای گذشته نیز هماهنگی خوبی بوجود آمد و امیدوارم در سایه هماهنگی امروز بین سه قوه ، برخی از مؤسسات دیگری که سپرده گذاران آنها دچار مشکل هستند بتوانند پولشان را دریافت کنند و این در حالی است که اگر این هماهنگیها انجام نمیگرفت، طبق روال عادی اجرای آنها خیلی طولانیتر میشد.
به گزارش شبستان، این در حالی است که در دولت یازدهم که بیشترین آمار نشست سران قوا در آن انجام شده بود فاصله این نشست ها معمولا بین ۳ تا ۶ ماه بوده و این اولین بار است که سران سه قوه با فاصله ای کمتر از یک ماه گرد هم می آیند تا در مورد مسائل اقتصادی کشور اتخاذ تصمیم گیری داشته باشند.
نظر شما