بخش اعظم مشکلات بانوان، عدم مطالبه گری آنها از مسئولان است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل امور بانون و خانواده استانداری خوزستان، بخش اعظم مشکلات بانوان استان را عدم مطالبه گری آنها از مسئولان عنوان کرد و اظهار داشت: باید تلاش کنیم که جایگاه بانوان در عرصه های مختلف ارتقا پیدا کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سیده فرانک موسوی، مدیرکل امور بانون و خانواده استانداری خوزستان، امروز (12 آذر) در نشست هم اندیشی بانوان فرهنگ و هنر استان که در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد، بر پرداختن به مشکلات بانوان تاکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم که جایگاه بانوان در عرصه های مختلف ارتقا پیدا کند.

 

وی با اشاره به نقش فرهنگ و هنر در برنامه های توسعه ای کشور و استان و اقتصاد مقاومتی، اضافه کرد: باید در کنار بیان مشکلات، پیشنهادات و راه حل ها هم ارائه و نقاط قوت استان مطرح شود و از فرصت ها در جهت مرتفع کردن تهدیدها استفاده کنیم.

 

موسوی، منابع انسانی را از مؤلفه ها و ابعاد مهم توسعه عنوان کرد و ادامه داد: در رابطه با فرهنگ و هنر دو دیدگاه وجود دارد؛ یکی اینکه عرصه فرهنگ و هنر در توسعه تاثیرگذار است و دیگر اینکه فرهنگ و هنر محصول توسعه است.

 

وی با بیان اینکه سیاستگذاران و اندیشمندان به این نتیجه رسیده اند که توسعه فرهنگی می تواند باعث توسعه در ابعاد مختلف شود، افزود: برای حل مشکلات فرهنگی و هنری استان نیازمند هم افزایی میان مدیران متولی امر فرهنگ، حضور افراد متخصص و آموزش آنها و ارتقای زیرساخت ها هستیم.

 

مدیرکل امور بانوان استانداری خوزستان، بر تشکیل کارگروه مد و لباس و پیگیری بحث نمایشگاه مد و لباس در استان تاکید کرد و تصریح کرد: بانوانی که متقاضی برپایی نمایشگاه در خارج از کشور هستند با همکاری اتاق بازرگانی این مطلب را پیگیری کنند.

 

وی بخش اعظم مشکلات بانوان استان را عدم مطالبه گری آنها از مسئولان عنوان کرد و اذعان داشت: مردان باید متوجه باشند زنان 50 درصد جامعه را تشکیل می دهند و نیاز است که در تصمیم گیری های استانی و کلان بانوان را در نظر بگیرند.

 

موسوی، با اشاره به اینکه نگاه نسبت به بانوان باید تغییر کند و دستگاه های متولی برای بانوان برنامه ریزی داشته باشند، عنوان کرد: برای پیگیری مشکلات پارک بانوان نیازمند اهتمام شهرداری که متولی این بخش است، هستیم.

 

وی با بیان اینکه نباید همه کارها را دولت انجام دهد بلکه باید سازمان های مردم نهاد و بخش خصوصی وارد کار شود، اظهار کرد: با تسهیلاتی که دولت ارائه می دهد و تبدیل ایده ها به طرح و برنامه می توانیم در جهت کارآفرینی گام برداریم.

 

دکتر پیش بین، استاد دانشگاه، هم با اشاره به اینکه دامنه هنر بسیار وسیع است، ابراز کرد: هنرمند در هر رشته ای باشد نمی تواند به درآمد و هزینه هایش بی توجه باشد؛ باید طرح هایی ارائه دهیم که متناسب با نیاز و تقاضای جامعه باشد تا بتواند از طریق ان درآمد هم کسب کند.

 

وی با بیان اینکه آموزش و تعامل حق هر انسانی است و زن و مرد ندارد ولی زنان در کشور ما کمتر دیده شدند، تاکید کرد: انسان مرز و نژاد نمی شناسد ولی منظور این نیست که فرهنگ و ادبیات و آداب و رفتارها نادیده گرفته شود.

 

دکتر پیش بین، با اشاره به اینکه لیاقت ها وئ ظرفیت ها را در هر کشوری باشد باید دید و از آنها درس گرفت، خاطر نشان کرد: پیگیری اصل است و باید طرح های خود را دنبال و پیگیری کنید و آموزش را هیچ گاه فراموش نکنید.

 

کد خبر 673525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha