به گزارش خبرنگار شبستان، مهدی حجت، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در بیست و هفتمین جلسه شورا گفت: باید به این نکته توجه داشت که ساخت و ساز، کیفیت زندگی و تحصیلات و شغل افراد در مناطق مختلف تهران، متفاوت است.
وی با بیان اینکه باید به آوردههای منفی و مثبت مناطق توجه داشته باشیم، خاطرنشان کرد: توجه به جنبههای کالبدی و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان در شهر رویکرد اصلی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران است.
حجت با بیان اینکه سالانه حدود ۴ تا ۶ میلیون تومان به عنوان شارژ خانههای خود پرداخت میکنیم، اظهارداشت: کل عوارضی که شهروندان تهرانی سالانه پرداخت می کنند حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار تومان است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان اینکه باید به سمت درآمدهای پایدار حرکت کنیم، گفت: باید راهکارهای لازم برای تحقق درآمدهای پایدار ایجاد کنیم بنابراین از مدیران و مسئولان شهری درخواست کردهایم تا نظرات و پیشنهادات خود را برای افزایش کیفیت زندگی در شهر ارائه کنند.
وی ادامه داد: میزان تاثیر طرح تفصیلی انجام شده و تاثیر طرح تفصیلی در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان دو نکته ای است که باید مورد توجه قرار گیرد.
حجت با بیان اینکه با بررسیهای انجام شده مشخص شد طرح تفصیلی به میزان موردنظر محقق نشده است و تخلفات زیادی در این طرح انجام شده است، افزود: شهر تهران پر از ساختمان است و در آینده هرگز نمیتوان به سمت ساخت و سازهای وسیع در تهران حرکت کنیم.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به دیدار اعضای شورا و مسئولان شهری با رییس جمهور، گفت: بافت فرسوده و سیمای شهر دو موضوعی بود که توسط رییس جمهور به آنها اشاره شد و مسئولان شهری نیز پیشنهاد دادند تا لایحه ای در این زمینه آماده کنند.
وی با اشاره به وضعیت بیمارستانها و دانشگاه ها و عدم ایمنی برخی از آنها گفت: شهرداری تهران به صورت مستقل نمی تواند در این حوزه ها ورود کند چراکه هرکدام از این ساختمانها توسط وزارتخانهها اداره میشود بنابراین ایمنی آنها نیز باید از طریق این دستگاهها انجام شود.
حجت با اشاره به تپههای عباسآباد به عنوان یک فضای فرهنگی در شهر تهران خاطرنشان کرد: این مجموعه ویژگیهای منحصر به فردی دارد و از آن به عنوان قلب فرهنگی شهر تهران یاد میشود چرا که اماکنی از جمله مصلای امام خمینی، موزه دفاع مقدس، کتابخانه ملی و کتاب باغ کودکان و مکانهای تفریحی در این مجموعه دیده شده است بنابراین تلاش می کنیم با برقراری وحدت بین عناصر مختلف، شرایط ویژه و مناسبی را برای استفاده قشرهای مختلف مردمی از تپههای عباسآباد فراهم کنیم.
وی درخصوص دو گود رها شده در تهران نیز اظهارداشت: گود فرهنگی در مجاورت کتابخانه ملی که مورد انتقاد اعضای شورای شهر تهران نیز قرار گرفت مورد توجه قرار گرفته است و به زودی این موضوع برطرف خواهد شد.
حجت گفت: با توجه به رها شدن گود برج میلاد و انصراف اسپانسر و سرمایهگذار قبلی، طرحی در نظر گرفته شده است که به زودی نیز این موضوع در دستور کار قرار خواهد گرفت.
نظر شما