جلیل رحیمی، مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان کرمانشاه، در این خصوص به خبرنگار شبستان گفت: کرمانشاه به عنوان یکی از استانهای درگیر جنگ تحمیلی علاوه بر حضور مردان این دیار در طول هشت سال دفاع مقدس همواره امور پشتیبانی مناطق جنگی را به عهده داشته است.
وی استان کرمانشاه را نمادی از مظلومیت و مقاومت دلیرانه ملت ایران در برابر تهاجم و جنایات دشمن معرفی کرد و افزود: از این رو فراهم کردن شرایط مناسب به منظور بازدید عموم مردم از این مناطق ارزشمند در اولویت کاری اداره کل میراثفرهنگی استان است.
رحیمی، خاطرنشان کرد: در راستای توسعه و رونق گردشگری دفاع مقدس و به منظور ایجاد زیرساختهای لازم در این حوزه با همکاری اعضای کمیته گردشگری جنگ استان، تلاشهایی در جهت فراهم کردن زمینه حضور زائران و مسافرانی که قصد بازدید از مناطق جنگی و یادمانهای دفاع مقدس در استان کرمانشاه را دارند، صورت گرفته است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه، در ادامه به ارائه اقدامات انجام گرفته توسط این ادارهکل در حوزه گردشگری جنگ پرداخت و گفت: در کمپینگ راهیان نور پادگان حضرت رسول(ص) گیلانغرب اقداماتی همچون اجرای عملیات برقرسانی شبکه داخلی و روشنایی مجموعه، اجرای خطوط انتقال آب شرب و غیر شرب پادگان، ساماندهی ابنیه پادگان شامل بازسازی و مرمت سنگرها، مرمت حسینیه و ساخت در و پنجرهها صورت گرفته است.
وی با اشاره به اردوگاه پادگان تنگه کنشت، اظهار داشت: تعمیرات اساسی در این اردوگاه شامل برقکشی، گچکاری، ساخت در و پنجره و همچنین احداث سرویسهای بهداشتی و حمام به منظور رفاه حال گردشگران صورت گرفته است.
رحیمی، سولههای اقامتی میدان جمهوری اسلامی را از دیگر پروژههای ادارهکل در حوزه گردشگری جنگ معرفی کرد و گفت: در این سولهها تعمیرات اساسی همچون ساخت سقف کاذب سولهها، ساخت در و پنجره، احداث حمام، سرویسهای بهداشتی، نماسازی و کفسازی انجام شده است.
وی یادآور شد: طرح جامع گردشگری جنگ استان توسط ستاد گردشگری جنگ کشور تهیه و طی جلسات متعدد با یادگاران، فرماندهان و صاحبنظران 8 سال دفاعمقدس استان بررسی و اصلاح شده است که در نخستین کارگروه گردشگری استان کرمانشاه مطرح شد و به تصویب می رسد.
گفتنی است، استان کرمانشاه در طول هشت سال دفاع مقدس شاهد بیش از 18عملیات مهم و غرورآفرین بوده و علاوه بر آن شهرها و مناطق مسکونی این استان در معرض آماج حملات هوایی و موشکی و حتی بمباران شدید شیمیایی بوده است.
پایان پیام/
نظر شما